Uno Mas Collection Oy

Y-Tunnus: 2696524-9

Pankki: FI95 1237 3000 1599 10 (Nordea)

Yhteys: info@unomas.fi

Facebook: https://www.facebook.com/unomascollection

Instagram: @uno_mas_collection


Me Uno Mas Collectionilla olemme uudenlainen toimija, jonka tavoitteena on tarjota kaikenlaisille yhtyeille mahdollisimman helppo vaihtoehto toteuttaa monipuolista fanituotteiden myyntiä. Olemme erikoistuneet tuottamaan musiikkialalle monipuolisia fani -ja promootiotuotteita ja tarjoamme niitä joustavilla ratkaisuille myyntiin yhtyeille itselleen sekä verkkokauppaamme. Tarjoamme kattavan valikoiman erilaisia tuoteratkaisuja, joista varmasti löytyy jokaiselle jotakin.


Kaupan käyttö on äärimmäisen helppoa. Käytössämme on moderni verkkokauppakassa, joka pitää huolen, että kaikki tarvittavat tiedot tulee täytettyä. Haluamme tarjota teille mahdollisimman simppelin ja luotettavan verkkokauppakokemuksen. Ostamalla kauttamme saatte sekä siistin tuotteen, että tuette kotimaista musiikkiskeneä. Osa tuotoista menee suoraan bändeille.


Mikäli olette kiinnostuneita myymään tuotteita kauttamme tai hankkimaan niitä itsellenne myyntiin, voitte ottaa yhteyttä sähköpostilla: info@unomas.fi. Mikäli haluatte tutustua tuotevalikoimaamme, niin tuotekatalogimme pääsette latamaan tästä linkistä: Tuotekatalogi 5.0


Toivotamme teille mukavia hetkiä kaupassamme ja mikäli mieleenne tulee kysyttävää, niin älkää epäröikö ottaa yhteyttä. Jeesimme mielellämme.

Haluatteko perustaa oman verkkokaupan?

Olkaa yhteyksissä, niin katsotaan fiksuin toteutus tarpeisiinne.