Classic Collegehupparit omiin myyntehin
Classic Collegehupparit omiin myyntehin

Classic Collegehupparit omiin myyntehin

32,00 €
Sisältää alv. 24 %

Haluatteko tilata Classic collegehuppareita myyntiin keikoille? Tästä voitte hankkia kätevästi verkkokaupassanne myynnissä olevia tuotteita omiin myynteihinne

Määräalennus
Alennusprosentti
+ 100 kpl
21.88%
+ 50 kpl
17.19%
+ 25 kpl
15.63%
+ 20 kpl
9.38%
+ 10 kpl
6.25%
Toimitusaika 5 - 30 työpäivää

Classic collegehupparit omiin myynteihin

Haluatteko tilata Classic collegehuppareita omiin myynteihin esimerkiksi keikoille? Tästä voitte hankkia kätevästi verkkokaupassanne myynnissä olevia tuotteita myös omiin myynteihinne. Tilaus tuote-erästä onnistuu helposti muutamalla stepillä:

1. Valitse tuotemäärä.

Voitte tilata huppareita haluamanne määrän alkaen 1 kappaleesta. Hinnat sisältävät tekstiilin ja painatuksen.

Huom! Jos tarvitsette huppareita 25 kappaletta tai enemmän ja/tai suunniteltu desigininne on esimerkiksi 1-värinen, niin suosittelemme tiedustelemaan painoerän hintatietoja info@unomas.fi. Isommilla tuotantoerillä ja/tai yhden tai parin painovärin painatuksilla vaihtoehtoinen silkkipainatus painomentelmä saattaa tulla tuotantohinnoiltaan edullisemmaksi.

2. Lisää tietoja tilaukseen.

Tarkentaa tähän osioon huppareiden koot ja tuotteiden värit.

3. Lisää linkki painettavaan kuvaan.

Jos tuote on jo myynnissä sivustollamme, niin riittää kun mainitsette tuotteen nimen. (Esim. Bändi Von Bändiface - T-Paita).

4. Lisää tilaus ostoskoriin ja täytä kassalla tarvittavat tiedot.

Tilauksen vastaanotettuamme tarkistamme tiedot. Jos kaikki on selkeää, niin etenemme painatuksiin. Jos jotain varmistettavaa ilmenee, niin olemme yhteyksissä. 

Tuotantoaika omille jo verkkokaupassa myytäville bändituotteille on yleensä noin 7-15 työpäivää. Jos teillä tulee mitä vaan kysyttävää tuotteisiin liittyen, niin meihin saa yhteyden sähköpostitse info@unomas.fi.

Maksuvaihtoehtoina ovat pankkimaksut (verifone), PayPal ja tilisiirto (toimitetaan 0-2 työpäivän sisään tilauksesta).

Arvostelut 0 arvostelua