Kangaskassit - Full Colour Print Collection - 10 kpl
Kangaskassit - Full Colour Print Collection - 10 kpl Kangaskassit - Full Colour Print Collection - 10 kpl

Kangaskassit - Full Colour Print Collection - 10 kpl

120,00 €
Sisältää alv. 24 %

Tilaa 10 kpl värikkäällä monivärisellä kuvalla painettuja kangaskasseja. Klassiset pitkähihnaiset kangaskassit, joita on helppo kantaa kädessä tai olalla.

Toimitusaika 10 - 30 työpäivää

Kangaskassit - Full Colour Print Collection - 10 kpl

Tilaa 10 kpl monivärisellä kuvalla painettuja kangaskasseja. Tilauksen omista täysväri tulostetuista kangaskasseista saat eteenpäin seuraavasti:

1. Valitse painatuksen värimäärä. Full Colour Print Collection kangaskassit toteutetuaan aina täysvärisellä painatuksella.

2. Valitse kassien värit. Voitte valita kangaskassit natural valkoisena tai mustana. Suunnittelitteko kangaskasseja useammilla eri väreillä? Olkaa siinä tapauksessa yhteydessä meihin sähköpostitse ennen tilausta, niin arvioimme järkevimmän toteutusratkaisun tarpeisiinne info@unomas.fi.

3. Valitse haluatteko painatuksen molemmin puoleisesti. Kassit sisältävät lähtökohtaisesti painatuksen yhdelle puolelle, mutta voimme toteuttaa ne myös molemminpuoleisesti painettuina.

4. Lisää linkki painettavaan kuvaan. Vaihtoehtoisesti voitte lähettää designin myös sähköpostitse info@unomas.fi. Toivomme painoaineistot hyvänlaatuisena 300 dpi:n resoluutiolla varustettuna kuvatiedostona.

5. Lisää tilaus ostoskoriin ja täytä tarvittavat tiedot. Tilauksen vastaanotettuamme arvioimme painettavan kuvan ja lähetämme sähköpostitse mallivedoksen kassista hyväksyntäänne varten.

6. Kun olette hyväksyneet vedoksen, varaamme tilauksen käsittelyyn. Huom! Jos olette valinneet maksutavaksi tilisiirron, niin lähetämme vielä vedoksen hyväksymisen jälkeen tiedot maksusuoritustanne varten. Tilaus saatetaan käsittelyyn maksusuorituksen saatuamme.

Kangaskassien arvioitu tuotantoaika on noin 10-15 työpäivää. Tarvitsetteko kassit johonkin tiettyyn päivämäärään mennessä? Myös pikatoimitukset ovat yleensä mahdollisia. Kysy, niin katsomme tilanteet.

Kaikissa tilauksiin liittyvissä kysymyksissä saatte meihin yhteyden sähköpostitse info@unomas.fi. Autamme projektin läpiviennissä mielellämme.

Arvostelut 0 arvostelua