Tarra bassorumpukalvoon
Tarra bassorumpukalvoon

Tarra bassorumpukalvoon

$ 106.63
Sisältää alv. 24 %

Tilaa näyttävä logostanne tehty tarra, jonka voit kiinnittää omaan bassorumpukalvoosi. Kestävä vinyylitarra voidaan vaihtaa aina tarvittaessa.

Toimitusaika 10 - 30 työpäivää

Bassorumpukalvo

Tilaa näyttävä logostanne tehty tarra, jonka voit kiinnittää omaan bassorumpukalvoosi. Kestävä vinyylitarra kiinnittyy helposti ja se voidaan vaihtaa aina tarvittaessa. Painatus onnistuu sekä 1-värilogoista että monivärikuvista. Tilauksen omasta bassarikalvoon suunnitellusta tarrasta saat eteenpäin seuraavasti:

1. Valitse tarran koko. Tarra voidaan tehdä 18'', 20'', 22'' tai 24'' kooissa.

2. Lisää linkki painettavaan kuvaan. Vaihtoehtoisesti voitte lähettää designin myös sähköpostitse info@unomas.fi. Pyytäisimme toimittamaan painoaineistot hyvänlaatuisena 300 dpi:n resoluutiolla varustettuna kuvatiedostona.

3. Lisää tilaus ostoskoriin ja täytä tarvittavat tiedot. Tilauksen vastaanotettuamme arvioimme painettavan kuvan ja lähetämme mallivedoksen tarrasta.

4. Kun olette hyväksyneet vedoksen, niin varaamme tilauksen käsittelyyn. Huom! Jos olette valinneet maksutavaksi tilisiirron, niin lähetämme vielä vedoksen hyväksymisen jälkeen tiedot maksusuoritustanne varten. Tilaus saatetaan käsittelyyn maksusuorituksen saatuamme.

Rumpukalvoon suunnittelun tarran arvioitu tuotantoaika on noin 10 - 15 työpäivää. Tarvitsetteko tarran johonkin tiettyyn päivämäärään mennessä? Kysy, niin katsomme tilanteet.

Kaikissa tilauksiin liittyvissä kysymyksissä saatte meihin yhteyden sähköpostitse info@unomas.fi. Autamme projektin läpiviennissä mielellämme.

Arvostelut 0 arvostelua