Kangaskassit - All Over Printed Collection - 400 kpl
Kangaskassit - All Over Printed Collection - 400 kpl Kangaskassit - All Over Printed Collection - 400 kpl Kangaskassit - All Over Printed Collection - 400 kpl

Kangaskassit - All Over Printed Collection - 400 kpl

$ 1,998.04
Sisältää alv. 24 %

Tilaa 400 kpl täysvärivärjättyjä kangaskasseja näyttävästä All Over Printed - valikoimasta. Kassit painetaan kokonaan molemmin puolin full print - tyylisesti.

Toimitusaika 10 - 30 työpäivää

Kangaskassit - All Over Printed Collection - 400 kpl

Tilaa 400 kpl täysvärivärjättyjä kangaskasseja näyttävästä All Over Printed - valikoimasta. Kangaskassit toteutetaan kokonaan full print - tyylisesti painettuna haluamastanne designista. Kasseissa on loistava värintoisto ja ne kestävät erinomaisesti pesua. 

Kangaskassit ovat standardi kokoa 42 x 38 cm ja niissä on mustat pitkät olkaimet. Tarvitsetteko kassit jossain muussa koossa tai haluatteko kantohinat jollain muulla värillä tai myös painettuna? Onnistuu! Voimme valmistaa kangakassit toiveittenne mukaisesti. Voitte kysyä lisätietoja sähköpostitse info@unomas.fi

Tilauksen omista klassisista all over printed kangaskasseista saat seuraavasti:

1. Valitse painatuksen värimäärä. All Over Printed kangaskassit toteutetaan täysvärivärjättynä ja design painetaan koko kassin alueelle molemmin puolin.

2. Valitse haluamanne kassimalli. All Over Printed painatus on saatavilla pehmeään klassiseen polysterista valmistettuun kassimalliin.

3. Valitse haluatteko kasseille pussitukset. Voimme vapaaehtoisena lisäpalveluna foldata ja pakata kassit läpinäkyviin polybag pusseihin. Tämä helpottaa tuotteiden käsittelyä asiakkaalle.

4. Lisää linkki painettavaan kuvaan. Vaihtoehtoisesti voitte lähettää designin myös sähköpostitse info@unomas.fi. Painoaineistot voi toimittaa meille suoraan 1:1 koossa (420 mm x 380 mm) ja 300 dpi:n resoluutiona. 

5. Lisää mahdolliset lisätiedot tilaukseen. 

6. Lisää tilaus ostoskoriin ja täytä tarvittavat tiedot. Tilauksen vastaanotettuamme arvioimme painettavan kuvan. Jos kaikki on kuvan osalta kunnossa, niin etenemme tuotantoihin. Mahdollisten tarkentavien kysymysten osalta olemme yhteyksissä sähköpostitse.

Huom! Jos olette valinneet maksutavaksi tilisiirron, niin lähetämme vielä tilauksen tarkastamisen jälkeen tiedot maksusuoritustanne varten. Tilaus saatetaan käsittelyyn maksusuorituksen saatuamme.

Kangaskassien arvioitu tuotantoaika on noin 10-15 työpäivää. Tarvitsetteko kassit johonkin tiettyyn päivämäärään mennessä? Myös pikatoimitukset ovat yleensä mahdollisia. Kysy, niin katsomme tilanteet.

Kaikissa tilauksiin liittyvissä kysymyksissä saatte meihin yhteyden sähköpostitse info@unomas.fi. Autamme projektin läpiviennissä mielellämme.

Arvostelut 0 arvostelua