Pullonavaajat - Täysväripainettuna
Pullonavaajat - Täysväripainettuna

Pullonavaajat - Täysväripainettuna

$ 542.61
Sisältää alv. 24 %

Tilaa 50 - 500 kpl omalla designillanne personoituja pullonavaajia. Pullonavaajat toteutetaan näyttävällä full print - täysvärivärjäyksellä. Toimitus sisältyy!

Toimitusaika 10 - 30 työpäivää

Pullonavaajat - Täysväripainettuna

Tilaa 50 - 500 kpl omalla designillanne personoituja pullonavaajia. Pullonavaajat ovat lähtökohtaisesti valkoisia ja ne täysvärivärjätään haluamallanne kuviolla.

Tilauksen omista täysvärivärjätyistä pullonavaajista saat eteenpäin seuraavasti:

1. Valitse toteutusmenetelmä. Pullonavaajat toteutetaan full print - tyylisesti kokonaan värjättynä. Tämä ratkaisu toimii erityisesti, jos haluatte tuottaa pullonavaajiin omaa kuviota tai värjätä ne esimerkiksi suositulla mustalla värillä.

2. Valitse pullonavaajien määrä. Voitte valita pullonavaajia tarpeidenne mukaan 50 - 500 kpl. Ettekö löydä toivomanne tilausmäärää valikosta? Myös muut tuotantomäärät ovat mahdollisia. Voitte kysyä vaihtoehtoidasta lisää sähköpostitse info@unomas.fi.

2. Lisää linkki painettavaan kuvaan. Vaihtoehtoisesti voitte lähettää designin myös sähköpostitse info@unomas.fi. Design tulisi toimittaa meille hyvänlaatuisena 300 dpi:n resoluutioisena kuvatiedostona. Jos haluatte toteuttaa pullonavaajiin kuviota, niin aineiston voi toimittaa meille myös suoraan luonnollisessa 1:1 koossa (painoalue 90 x 37 mm)

3. Lisää tilaus ostoskoriin ja täytä tarvittavat tiedot. Tilauksen vastaanotettuamme arvioimme painettavan kuvan ja toimitamme tarvittaessa mallinnuksen avaajasta. Jos kaikki on kuvan osalta kunnossa, niin etenemme tuotantoihin.

Huom! Jos olette valinneet maksutavaksi tilisiirron, niin lähetämme vielä vedoksen hyväksymisen jälkeen tiedot maksusuoritustanne varten. Tilaus saatetaan käsittelyyn maksusuorituksen saatuamme.

Pullonavaajien arvioitu tuotantoaika on noin 7 - 15 työpäivää. Tarvitsetteko avaajat johonkin tiettyyn päivämäärään mennessä? Kysy, niin katsomme tilanteet.

Kaikissa tilauksiin liittyvissä kysymyksissä saatte meihin yhteyden sähköpostitse info@unomas.fi. Autamme projektin läpiviennissä mielellämme.Paino:
125 kg
Arvostelut 0 arvostelua