Tuubihuivit
Tuubihuivit Tuubihuivit

Tuubihuivit

$ 350.06
Sisältää alv. 24 %

Tilaa 50 - 500 kpl näyttäviä tuubihuiveja omalla painatuksella. Huivit toteutetaan laadukkalla ja kestävällä täysvärivärjäyksellä. Ilmainen toimitus!

Tuubihuivit

Tilaa 50 - 500 kpl näyttäviä ja käytännöllisiä tuubihuiveja. Huivit toteutetaan laadukkaalla täysvärivärjäyksellä haluamastanne kuviosta. Huivit ovet pehmeitä, hengittäviä ja painatus kestää erinomaisesti pesua.

Tilauksen omista tuubihuiveista saatte eteenpäin seuraavasti:

1. Valitse tuubihuivien määrä. Voitte valita huiveja tarpeidenne mukaan 50 - 500 kpl. Ettekö löydä toivomaanne tilausmäärää valikosta? Myös muut tuotantomäärät ovat mahdollisia. Voitte kysyä vaihtoehdoista lisää sähköpostitse info@unomas.fi.

2. Lisää linkki painettavaan kuvaan. Vaihtoehtoisesti voitte lähettää designin myös sähköpostitse info@unomas.fi. Logo tulisi toimittaa hyvänlaatuisena 300 dpi:n resoluution kuvatiedostona. 

Huom! Täysvärivärjäyksillä kuvan tarkka asettelu saattaa olla hankalaa. Suosittelemme painatuksissa kuvio tyylistä toteutusta eli esimerkiksi huivia johon on painettuna useita logoja. Jos haluatte itse tehdä logojen asettelut huiveihin, niin painoaineistot voi toimittaa meille suoraan luonnollisessa 1:1 koossa (painotemplaatti 250 mm x 500 mm).

3. Lisää tilaus ostoskoriin ja täytä tarvittavat tiedot. Tilauksen vastaanotettuamme arvioimme painettavan kuvan ja toimitamme tarvittaessa mallinnuksen huivista. Jos kaikki on kuvan osalta kunnossa, niin etenemme tuotantoihin.

Huom! Jos olette valinneet maksutavaksi tilisiirron, niin lähetämme tilauksen tarkastamisen jälkeen sähköpostitse tiedot maksusuoritustanne varten. Tilaus saatetaan käsittelyyn maksusuorituksen saatuamme.

Tuubihuivien arvioitu tuotantoaika on noin 10 - 15 työpäivää. Tarvitsetteko huivit johonkin tiettyyn päivämäärään mennessä? Kysy, niin katsomme tilanteet.

Kaikissa tilauksiin liittyvissä kysymyksissä saatte meihin yhteyden sähköpostitse info@unomas.fi. Autamme projektin läpiviennissä mielellämme.

Arvostelut 0 arvostelua