Heijastimet - 1-väripainatuksella - Logo heijastimen päällä
Heijastimet - 1-väripainatuksella - Logo heijastimen päällä

Heijastimet - 1-väripainatuksella - Logo heijastimen päällä

200,00 €
Sisältää alv. 24 %

Tilaa 100 - 500 kpl käytännöllisiä heijastimia omalla logollanne painettuna. Heijastimet toteutetaan 1-väripainatuksena. Ilmainen toimitus!

Toimitusaika 10 - 30 työpäivää

Heijastimet - 1-väripainatuksella - Logo heijastimen päällä.

Tilaa 100 - 500 kpl omalla logollanne personoituja käytännöllisiä heijasimia. Nämä heijastimet toteutetaan 1-väripainatuksella ja logo asetellaan pomppaavasti heijastimen päälle. 

Tilauksen omista heijastimista saatte eteenpäin seuraavasti:

1. Valitse toteutusmenetelmä. Heijastimet toteutetaan 1-väripainettuna haluamallanne logolla.

2. Valitse heijastimien väri. Heijastimia on saatavilla 7 värivaihtoehdolla. Voitte valita heijastimia yhdellä tai useammalla värivaihtoehdolla. Tärkeintä on huomioida, että kaikki heijastimet painetaan saman värisellä logolla. Heijastimet ovat pehmeitä ja kooltansa 5 cm halkaisijalta. 

Haluatteko heijastimin painovärin vaihdon? Pyydämme tässä tapauksessa olemaan meihin yhteyksissä sähköpostitse info@unomas.fi ennen tilausta.

3. Valitse heijastimien määrä. Voitte valita heijastimia tarpeidenne mukaan 100 - 500 kpl. Ettekö löydä toivomaanne tilausmäärää valikosta? Myös muut tuotantomäärät ovat mahdollisia. Voitte kysyä vaihtoehdoista lisää sähköpostitse info@unomas.fi.

4. Lisää linkki painettavaan kuvaan. Vaihtoehtoisesti voitte lähettää designin myös sähköpostitse info@unomas.fi. Logo tulisi toimittaa hyvänlaatuisena 300 dpi:n resoluution kuvatiedostona.

5. Lisää tilaus ostoskoriin ja täytä tarvittavat tiedot. Tilauksen vastaanotettuamme arvioimme painettavan kuvan. Jos kaikki on kuvan osalta kunnossa, niin etenemme tuotantoihin.

Huom! Jos olette valinneet maksutavaksi tilisiirron, niin lähetämme tilauksen tarkastamisen jälkeen sähköpostitse tiedot maksusuoritustanne varten. Tilaus saatetaan käsittelyyn maksusuorituksen saatuamme.

Heijastimien arvioitu tuotantoaika on noin 10 - 15 työpäivää. Tarvitsetteko heijastimet johonkin tiettyyn päivämäärään mennessä? Kysy, niin katsomme tilanteet.

Kaikissa tilauksiin liittyvissä kysymyksissä saatte meihin yhteyden sähköpostitse info@unomas.fi. Autamme projektin läpiviennissä mielellämme.


Arvostelut 0 arvostelua