Heijastimet - Moniväripainatuksella - Logo heijastimen sisässä
Heijastimet - Moniväripainatuksella - Logo heijastimen sisässä Heijastimet - Moniväripainatuksella - Logo heijastimen sisässä

Heijastimet - Moniväripainatuksella - Logo heijastimen sisässä

$ 282.18
Sisältää alv. 24.00 %

Tilaa 100 - 500 kpl käytännöllisiä heijastimia omalla logollanne painettuna. Heijastimet voidaan toteuttaa myös moniväripainettuna. Ilmainen toimitus!

Toimitusaika 10 - 30 työpäivää

Heijastimet - Moniväripainatuksella - Logo heijastimen sisässä.

Tilaa 100 - 500 kpl omalla logollanne personoituja käytännöllisiä heijasimia. Nämä heijastimet voidaan moniväripainatuksella tai 1-väripainatuksella ja logo asetellaan heijastimen sisäpuolelle. Koska heijastavan kalvon päällä ei ole painatusta, niin tuotteen heijastava efekti on täysmääräinen.

Tilauksen omista heijastimista saatte eteenpäin seuraavasti:

1. Valitse toteutusmenetelmä. Heijastimet toteutetaan 1-väripainettuna tai moniväripainettuna haluamastanne logosta.

2. Valitse heijastimien väri. Kalvon sisäpuolelle painettavat heijastimet voidaan toteuttaa klassisella hopeisella (läpinäkyvällä) värillä. Heijastimet ovat pehmeitä ja kooltansa 5 cm halkaisijalta.

3. Valitse heijastimien määrä. Voitte valita heijastimia tarpeidenne mukaan 100 - 500 kpl. Ettekö löydä toivomaanne tilausmäärää valikosta? Myös muut tuotantomäärät ovat mahdollisia. Voitte kysyä vaihtoehtoidasta lisää sähköpostitse info@unomas.fi.

4. Lisää linkki painettavaan kuvaan. Vaihtoehtoisesti voitte lähettää designin myös sähköpostitse info@unomas.fi. Logo tulisi toimittaa hyvänlaatuisena 300 dpi:n resoluution kuvatiedostona.

5. Lisää tilaus ostoskoriin ja täytä tarvittavat tiedot. Tilauksen vastaanotettuamme arvioimme painettavan kuvan. Jos kaikki on kuvan osalta kunnossa, niin etenemme tuotantoihin.

Huom! Jos olette valinneet maksutavaksi tilisiirron, niin lähetämme tilauksen tarkastamisen jälkeen sähköpostitse tiedot maksusuoritustanne varten. Tilaus saatetaan käsittelyyn maksusuorituksen saatuamme.

Heijastimien arvioitu tuotantoaika on noin 10 - 15 työpäivää. Tarvitsetteko heijastimet johonkin tiettyyn päivämäärään mennessä? Kysy, niin katsomme tilanteet.

Kaikissa tilauksiin liittyvissä kysymyksissä saatte meihin yhteyden sähköpostitse info@unomas.fi. Autamme projektin läpiviennissä mielellämme.


Arvostelut 0 arvostelua