Depressed Mode - Premium Kasvomaski
Depressed Mode - Premium Kasvomaski Depressed Mode - Premium Kasvomaski Depressed Mode - Premium Kasvomaski Depressed Mode - Premium Kasvomaski

Depressed Mode - Premium Kasvomaski

$ 21.52
Sisältää alv. 24 %

Depressed Mode logolla varustetut laadukkaat kasvomaskit. Maskit on valmistettu pehmeästä kankaasta ja suunniteltu mukavasti kasvoille istuvaksi.

Toimitusaika 5 - 30 työpäivää

Depressed Mode -  Kasvomaski

Depressed Mode logolla varustetut laadukkaat monikäyttöiset kasvomaskit. Maskien kaksinkertainen kangas on suunnitellu pehmeäksi ja mukavaksi käyttää. Nämä uniikit kangasmaskit kestävät erinomaisesti pesua.

Tuotetiedot

100 % pehmeää Polyesteria
Joustavat kiinnitysnauhat kokosäätimillä
Nenän kohdalla istuvuutta parantavat osat
Sisäpuolella tasku lisäfiltterille
Pesunkestävä ja uudelleen käytettävä
Painetaan tilausten mukaan

Huomioitteha nämä asiat kasvomaskeista:

- Kangasmaskit eivät ole hengityksensuojamia. Ne eivät suojaa käyttäjää koronavirukselta. Oikein käytettynä maskit vähentävät hengitysteitse leviävien pisaroiden määrää ympäristössä ja suojaavat muita.

- Turvallisessa maskin käytössä on tärkeää noudattaa viranomaisten ohjeistusta. Pese kädet ennenkuin puet puhtaan maskin äläkä koske kasvomaskiin käytön aikana. Riisu maski irrottamalla se kiinnitysnauhoista ja siirtämällä suoraan pesukoneeseen tai muovipussiin odottamaan pesua. Pese ja desinfio kädet maskin käytön jälkeen.

- Maskit suositellaan pestäväksi jokaisen käyttökerran jälkeen.

- Kasvomaskit eivät sovellu kaikille. Esimerkiksi lasten, sydän - ja keuhkosairaiden sekä astmasta kärsivien henkilöiden voi olla vaikea käyttää maskia.

Maskit suositellaan pestäväksi joka käyttökerran jälkeen, joten voi olla kannattavaa hankkia niitä useampia. Jos tarvitsette kohtuuhintaisia maskeja ilman logoa tai omalla logollanne, niin voitte kysyä lisätietoa sähköpostitse info@unomas.fi.

Kaikissa kangasmaskeihin liittyvissä kysymyksissä saatte meihin yhteyden sähköpostitse.

Arvostelut 0 arvostelua