Scars of Solitude - Premium Kasvomaski
Scars of Solitude - Premium Kasvomaski Scars of Solitude - Premium Kasvomaski Scars of Solitude - Premium Kasvomaski Scars of Solitude - Premium Kasvomaski

Scars of Solitude - Premium Kasvomaski

$ 24.08
Sisältää alv. 24 %

Scars of Solitude logolla varustetut laadukkaat kasvomaskit. Maskit on valmistettu pehmeästä kankaasta ja suunniteltu mukavasti kasvoille istuvaksi.

Toimitusaika 5 - 30 työpäivää

Scars of Solitude -  Kasvomaski

Scars of Solitude logolla varustetut laadukkaat monikäyttöiset kasvomaskit. Maskien kaksinkertainen kangas on suunnitellu pehmeäksi ja mukavaksi käyttää. Nämä uniikit kangasmaskit kestävät hyvin pesua.

Tuotetiedot

100 % pehmeää Polyesteria
Joustavat kiinnitysnauhat kokosäätimillä
Nenän kohdalla istuvuutta parantavat osat
Sisäpuolella tasku lisäfiltterille
Pesunkestävä ja uudelleen käytettävä

Huomioitteha nämä asiat kasvomaskeista:

- Kangasmaskit eivät ole hengityksensuojamia. Ne eivät suojaa käyttäjää koronavirukselta. Oikein käytettynä maskit vähentävät hengitysteitse leviävien pisaroiden määrää ympäristössä ja suojaavat muita.

- Turvallisessa maskin käytössä on tärkeää noudattaa viranomaisten ohjeistusta. Pese kädet ennenkuin puet puhtaan maskin äläkä koske kasvomaskiin käytön aikana. Riisu maski irrottamalla se kiinnitysnauhoista ja siirtämällä suoraan pesukoneeseen tai muovipussiin odottamaan pesua.
Pese ja desinfio kädet maskin käytön jälkeen.

- Maskit suositellaan pestäväksi jokaisen käyttökerran jälkeen.

- Kasvomaskit eivät sovellu kaikille. Esimerkiksi lasten, sydän - ja keuhkosairaiden sekä astmasta kärsivien henkilöiden voi olla vaikea käyttää maskia.

Maskit suositellaan pestäväksi joka käyttökerran jälkeen, joten voi olla kannattavaa hankkia niitä useampia. Jos tarvitsette kohtuuhintaisia maskeja ilman logoa tai omalla logollanne, niin voitte kysyä lisätietoa sähköpostitse info@unomas.fi.

Kaikissa kangasmaskeihin liittyvissä kysymyksissä saatte meihin yhteyden sähköpostitse.

Arvostelut 0 arvostelua