Tilaa näytetuotteita
Tilaa näytetuotteita

Tilaa näytetuotteita

0,00 €
Sisältää alv. 24 %

Haluatteko tilata näytetuotteita omalla painatuksilla? Mallikappaleiden tilaus onnistuu helposti muutamalla stepillä.

Toimitusaika 5 - 30 työpäivää

Tilaa näytetuotteita

Haluatteko tilata näytetuotteita omalla painatuksella? Mallikappaleiden tilaus onnistuu muutamalla helpolla stepillä:

1. Valitse näytepainettavat tuotteet.

Voitte valita yhden tai useamman tuotteen. Näytetuotteet vastaavat sitä lopputulosta, mikä on odotettavissa verkkokaupassa myytäville tilausten mukaan painettaville tuotteille. Näytepainatukset sisältävät yhden painatuksen/brodeerauksen yhteen kohtaan. 

Tuotemahdollisuuksiin voitte tutustua tarkemmin esim. tuotekatalogistamme: Tuotekatalogi [Uno Mas Collection]

Huom! Näytetuotteilla on kiinteä 10 € postimaksu, joten suosittelemme tilaamaan kaikki tarvittavat testikappaleet samalla kertaa.

2. Lisää lisätietoja tilaukseen.

Tarkentakaa tähän osioon paidan koot ja tuotteiden värit.

3. Lisää linkki painettavaan kuvaan.

Vaihtoehtoisesti voitte lähettää designin myös sähköpostitse info@unomas.fi. Painoaineistot on paras saada joko vektorigrafiikka muodossa tai hyvänlaatuisena 300 dpi:n resoluutiolla varustettuna kuvatiedostona. Jos mahdollista niin painokuvat mieluiten läpinäkyvällä taustalla vain ne osat näkyvillä mitä halutaan tuotteisiin painaa. 

4. Lisää tilaus ostoskoriin ja täytä kassalla tarvittavat tiedot. 

Tilauksen vastaanotettuamme arvioimme painettavat kuvat ja lähetämme sähköpostitse mallinnukset tuotteista. Kun olette hyväksyneet mallinnukset, niin laitamme näytekappaleet tuotantoon. 

Ensimmäisten testituotteiden tuotantoaika on arviolta noin 10-20 työpäivää. Jos teillä tulee mitä vaan kysyttävää näytekappaleisiin liittyen, niin meihin saa yhteyden sähköpostitse info@unomas.fi

Huom! Suosittelemme tilaamaan näytekappaleita tätä kautta ainoastaan niistä tuotteista, mitä haluatte mahdollisesti myydä sivustollamme.

Jos suunnittelette isomman tuote-erän tuottamista omiin myynteihinne, niin suosittelemme olemaan meihin erikseen yhteydessä info@unomas.fi, jotta voimme hahmotella järkevimmän toteutusratkaisun tarpeisiinne.

Paino:
10 kg
Arvostelut 0 arvostelua