7'' Vinyylilevt (pienerät 1 - 10 kpl)
7'' Vinyylilevt (pienerät 1 - 10 kpl)

7'' Vinyylilevt (pienerät 1 - 10 kpl)

80,00 €
Sisältää alv. 24 %

Haaveiletko oman singlesi vinyylipainoksesta, mutta isommalle erälle ei ole tarvetta? Tilaa helposti itsellesi yksi tai pienerä personoituja 7'' vinyylilevyjä.

Toimitusaika 10 - 30 työpäivää

7'' Vinyylilevyt (pienerät 1 - 10 kpl)

Haaveiletko julkaisevasi singlesi vinyylipainoksena, mutta isommalle painoerälle ei ole tarvetta? Voimme tuottaa käsityönä myös hyvin pieniä eriä 7'' vinyylilevyjä. Alkaen yhdestä (!) uniikista kappaleesta. Paketti sisältää kaiken tarvittavan eli käsityönä valmistetut levyt, moniväripainetut vinyylikannet ja moniväripainetut labelit levyihin.

Tilauksen omasta vinyylilevystä saat eteenpäin seuraavasti:

1. Valitse levyjen määrä. Voitte valita levyjen määräksi 1-10 kappaletta. Tarvitsetteko isomman määrän levyjä? Voitte kysyä vaihtoehdoista sähköpostitse info@unomas.fi

Pienerien vinyylilevyt ovat lähtökohtaisesti klassisia mustia. Haluatteko levynne jollain muulla värillä? Tämäkin on usein mahdollista. Voitte kysyä lisätietoja sähköpostitse: info@unomas.fi.

2. Lisää linkit painoaineistoihin. Tarvitsemme tuotantoa varten valmiit musiikkitiedostot, kansikuvat sekä levyihin tulevat label - designit. Voitte ladata aineisto-ohjeet "liitteet" välilehdeltä tai pyytää ne sähköpostitse.

3. Viimeistele tilaus. Tilauksen vastaanotettuamme tarkistamme tiedostot ja etenemme projektissa. Jos valitsette maksutavaksi tilisiirron, niin lähetämme maksutiedot vasta kun olemme vastaanottaneet kaikki tarvittavat tiedot tuotantoa varten.

Arvioitu tuotantoaika personoidulle vinyylilevylle on noin 10 - 20 työpäivää. Tarvitsetko levyt johonkin tiettyyn päivämäärään mennessä? Kysy, niin katsomme tilanteet.

Kaikissa tilauksiin liittyvissä kysymyksissä saatte meihin yhteyden sähköpostitse. Autamme projektin läpiviennissä mielellämme.

Paino:
125 kg
Arvostelut 0 arvostelua