12'' Vinyylilevt (pienerät 1 - 30 kpl)
12'' Vinyylilevt (pienerät 1 - 30 kpl)

12'' Vinyylilevt (pienerät 1 - 30 kpl)

150,00 €
Sisältää alv. 24 %

Haaveiletko omasta vinyylilevystä, mutta isommalle painoerälle ei ole tarvetta? Tilaa helposti itsellesi yksi tai pienerä personoituja 12'' vinyylilevyjä.

Toimitusaika 10 - 30 työpäivää

12'' Vinyylilevyt (pienerät 1 - 30 kpl)

Haaveiletko omasta klassisesta vinyylilevystä, mutta isommalle painoerälle ei ole tarvetta? Voimme tuottaa käsityönä myös hyvin pieniä eriä 12'' vinyylilevyjä. Alkaen yhdestä (!) uniikista kappaleesta aina 30 kpl pienerään. Paketti sisältää kaiken tarvittavan eli käsityönä valmistetut levyt, moniväripainetut vinyylikannet ja moniväripainetut labelit levyihin.

Tilauksen omasta vinyylilevystä saat eteenpäin seuraavasti:

1. Valitse levyjen määrä. Voitte valita levyjen määräksi 1- 30 kappaletta. Tarvitsetteko isomman määrän levyjä? Voitte kysyä vaihtoehdoista sähköpostitse info@unomas.fi tai tutustua suurempiin tehdastuotantoeriin: 12'' vinyylilevyt.

Pienerien vinyylilevyt ovat lähtökohtaisesti klassisia mustia. Haluatteko levynne jollain muulla värillä? Tämäkin on usein mahdollista. Voitte kysyä lisätietoja vaihtoehdoista sähköpostitse: info@unomas.fi.

2. Lisää linkit painoaineistoihin. Tarvitsemme tuotantoa varten valmiit musiikkitiedostot, kansikuvat sekä levyihin tulevat label - designit. Voitte ladata aineisto-ohjeet "liitteet" välilehdeltä tai pyytää ne sähköpostitse.

3. Viimeistele tilaus. Tilauksen vastaanotettuamme tarkistamme tiedostot ja etenemme projektissa.

Huom! Vinyylien raaka-aine kustannukset ovat jatkuvassa muutoksessa ja projektin lopulliset hinnat pystymme varmistamaan vasta tilauksen yhteydessä. Jos olet siis tilaamassa 10 kpl, 20 kpl tai 30 kpl vinyylieriä, niin suosittelemme valitsemaan kassalla maksutavaksi Tilisiirron. Tämä toimii tarjouslomakkeen tyylisesti. Tilauksen vastaanotettuamme varmistamme ajantasaiset hinnat projektille ja lähetämme sähköpostitse hintatiedot hyväskyntäänne varten. Voitte tässä vaiheessa vielä päättää lähdetäänkö etenemään tilauksen kanssa.

Arvioitu tuotantoaika personoidulle vinyylilevylle on noin 10 - 65 työpäivää. Yksittäiskappale valmistuu yleensä hieman nopeammin verrattuna esim. 30 kpl:n erään. Tarvitsetko levyt johonkin tiettyyn päivämäärään mennessä? Kysy, niin katsomme tilanteet.

Kaikissa tilauksiin liittyvissä kysymyksissä saatte meihin yhteyden sähköpostitse. Autamme projektin läpiviennissä mielellämme.

Paino:
666 kg
Arvostelut 0 arvostelua