12'' Vinyylilevt (pienerät 1 - 10 kpl)
12'' Vinyylilevt (pienerät 1 - 10 kpl)

12'' Vinyylilevt (pienerät 1 - 10 kpl)

$ 169.37
Sisältää alv. 24.00 %

Haaveiletko omasta vinyylilevystä, mutta isommalle painoerälle ei ole tarvetta? Tilaa helposti itsellesi yksi tai pienerä personoituja 12'' vinyylilevyjä.

Toimitusaika 10 - 30 työpäivää

12'' Vinyylilevyt (pienerät 1 - 10 kpl)

Haaveiletko omasta klassisesta vinyylilevystä, mutta isommalle painoerälle ei ole tarvetta? Voimme tuottaa käsityönä myös hyvin pieniä eriä 12'' vinyylilevyjä. Alkaen yhdestä (!) uniikista kappaleesta. Paketti sisältää kaiken tarvittavan eli käsityönä valmistetut levyt, moniväripainetut vinyylikannet ja moniväripainetut labelit levyihin.

Tilauksen omasta vinyylilevystä saat eteenpäin seuraavasti:

1. Valitse levyjen määrä. Voitte valita levyjen määräksi 1-10 kappaletta. Tarvitsetteko isomman määrän levyjä? Voitte kysyä vaihtoehdoista sähköpostitse info@unomas.fi tai tutustua suurempiin tehdastuotantoeriin: 12'' vinyylilevyt (alk. 50 kpl).

Levyjä on valittavissa perinteisenä mustana tai värillisenä. Jos valitsette värillisen levyn, niin tarkennattehan toivomanne värin lisätietoja tilaukseen - kentässä. Värillisiä levyjä on saatavilla valkoisena, keltaisena, oranssina, punaisena, pinkkinä, violettina, sinisenä, vihreänä tai harmaana. Huom! Värilevyt värjätään käsityönä, joten värin täyttöaste ei ole välttämättä aina täydellinen.

2. Lisää linkit painoaineistoihin. Tarvitsemme tuotantoa varten valmiit musiikkitiedostot, kansikuvat sekä levyihin tulevat label - designit. Voitte ladata aineisto-ohjeet "liitteet" välilehdeltä tai pyytää ne sähköpostitse.

3. Viimeistele tilaus. Täytä tarvittavat tiedot kassalla ja viimeistele tilaus. Helppoa! Maksutavoiksi voitte valita verkkomaksut (verifone), collector-laskun, PayPalin tai tilisiirron. Jos valitsette maksutavaksi tilisiirron, niin lähetämme maksutiedot vasta kun olemme vastaanottaneet kaikki tarvittavat tiedot tuotantoa varten. Tilaukselle on ilmainen toimitus.

Arvioitu tuotantoaika personoidulle vinyylilevylle on noin 10 - 20 työpäivää. Tarvitsetko levyt johonkin tiettyyn päivämäärään mennessä? Kysy, niin katsomme tilanteet.

Kaikissa tilauksiin liittyvissä kysymyksissä saatte meihin yhteyden sähköpostitse. Autamme projektin läpiviennissä mielellämme.

Paino:
125 kg
Arvostelut 0 arvostelua