Plektrat (1-puoleinen painatus)
Plektrat (1-puoleinen painatus) Plektrat (1-puoleinen painatus)

Plektrat (1-puoleinen painatus)

80,00 €
Sisältää alv. 24 %

Tilaa 50 - 1000 kpl personoituja plektroja yksipuoleisesti painettuina. Saatavilla mustana ja valkoisena värivaihtehtoina. Ilmainen toimitus!

Toimitusaika 5 - 15 työpäivää

Plektrat - 1-puoleinen painatus

Tilaa 50 - 1 000 kpl personituja plektroja yksipuoleisella painatuksella. Plektroja on saatavilla 0.45 (thin), 0.71 (medium), 0.94 (heavy) ja 1.50 (extra heavy) kooissa. Valittavissa musta tai valkoinen värivaihtoehto. Tilauksen omista plektroista saat eteenpäin seuraavasti:

1. Valitse plektrojen väri. Plektroja on valittavissa mustana tai valkoisena värivaihtoehtona.

2. Valitse plektrojen koko. Plektroja on saatavilla 0.45, 0,71, 0,94 ja 1.50 mm paksuuksilla.

3. Valitse plektrojen määrä. Voitte valita plektrojen määräksi tarpeidenne mukaan 50 - 1 000 kpl. Etkö löydä toivomaanne tilausmäärää valikosta? Myös muut tuotantomäärät ovat mahdollisia, kysy lisää vaihtoehdoista info@unomas.fi

4. Lisää linkki painettavaan kuvaan. Vaihtoehtoisesti voitte lähettää designin myös sähköpostitse info@unomas.fi

5. Lisää tilaus ostoskoriin ja täytä tarvittavat tiedot. Tilauksen vastaanotettuamme arvioimme painettavan kuvan ja lähetämme tarvittaessa sähköpostitse mallivedoksen plektrasta hyväksyntäänne varten.

6. Kun olette hyväksyneet vedoksen, varaamme tilauksen käsittelyyn. Huom! Jos olette valinneet maksutavaksi tilisiirron, niin lähetämme vielä vedoksen hyväksymisen jälkeen tiedot maksusuoritustanne varten. Tilaus saatetaan käsittelyyn maksusuorituksen saatuamme.

Plektrojen arvioitu tuotantoaika on noin 7 - 15 työpäivää. Tarvitsetteko plekut johonkin tiettyyn päivämäärään mennessä? Kysy, niin katsomme tilanteet.

Kaikissa tilauksiin liittyvissä kysymyksissä saatte meihin yhteyden sähköpostitse info@unomas.fi. Autamme projektin läpiviennissä mielellämme.

Paino:
125 kg
Arvostelut 0 arvostelua