Early Bird - Kasvomaski
Early Bird - Kasvomaski Early Bird - Kasvomaski

Early Bird - Kasvomaski

Tuotetta rajoitettu erä.
$ 13.75
Sisältää alv. 24 %

Early Bird logolla varustetut pehmeät mustat kasvomaskit. Maskit on suunniteltu mukavaksi käyttää. Maskit kestävät pesua. Saatavilla vain rajoitettu erä.

Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

Early Bird - Kasvomaski

Early Bird logolla varustetut mustat kasvomaskit. Kasvomaskien kaksinkertainen kangas on suunniteltu pehmeäksi ja mukavaksi käyttää. Kangasmaskit kestävät pesua ja ne ovat uudelleen käytettäviä.

Huom! Maskeja saatavilla vain hyvin rajoitettu erä.

Huomioitteha nämä asiat kasvomaskeista:

- Kangasmaskit eivät ole hengityksensuojamia. Ne eivät suojaa käyttäjää koronavirukselta. Oikein käytettynä maskit vähentävät hengitysteitse leviävien pisaroiden määrää ympäristössä ja suojaavat muita.

- Turvallisessa maskin käytössä on tärkeää noudattaa viranomaisten ohjeistusta. Pese kädet ennenkuin puet puhtaan maskin äläkä koske kasvomaskiin käytön aikana. Riisu maski irrottamalla se kiinnitysnauhoista ja siirtämällä suoraan pesukoneeseen tai muovipussiin odottamaan pesua.
Pese ja desinfio kädet maskin käytön jälkeen.

- Maskit suositellaan pestäväksi jokaisen käyttökerran jälkeen.

- Kasvomaskit eivät sovellu kaikille. Esimerkiksi lasten, sydän - ja keuhkosairaiden sekä astmasta kärsivien henkilöiden voi olla vaikea käyttää maskia.

Maskit suositellaan pestäväksi joka käyttökerran jälkeen, joten voi olla kannattavaa hankkia niitä useampia. Jos tarvitsette maskeja ilman logoa tai personoituna omalla logollanne, niin voitte kysyä lisätietoa sähköpostitse info@unomas.fi.

Kaikissa kangasmaskeihin liittyvissä kysymyksissä saatte meihin yhteyden sähköpostitse.

Arvostelut 0 arvostelua