Kasvomaskit (Tehdastuontanto)
Kasvomaskit (Tehdastuontanto) Kasvomaskit (Tehdastuontanto) Kasvomaskit (Tehdastuontanto) Kasvomaskit (Tehdastuontanto)

Kasvomaskit (Tehdastuontanto)

$ 417.21
Sisältää alv. 24.00 %

Tilaa 30 kpl - 500 kpl omalla logollanne personoituja laadukkaita kokonaisvaltaisesti tehdastuotettuja kasvomaskeja. Ilmainen toimitus ja yksittäispakkaus!

Toimitusaika 10 - 30 työpäivää

Kasvomaskit - Tehdastuotantona

Tilaa 30 kpl - 500 kpl omalla logollanne personoituja laadukkaita kasvomaskeja. Kasvomaskit ovat mustia ja ne toteutetaan haluamallasi 1-väripainatuksella. Maskien kangas painetaan aluksi haluamallasi logolla ja ommellaan vasta sen jälkeen muotoilluiksi kasvomaskeiksi. Tämä kokonaisvaltainen tehdastuotanto mahdollistaa isompien ja yksityiskohtaisempien logojen tuottamisen, sekä erinomaisesti pomppaavat painovärit.

Tehdasvalmisteiset maskimme ovat pehmeitä, hengittäviä ja suunniteltu mukavasti kasvoille istuvaksi. Kasvomaskeja voidaan pestä ja uudelleen käyttää. 100 % pehmeää puuvillaa.

Tilauksen omilla designillanne varustetuista kangasmaskeista saatte eteenpäin seuraavasti:

1. Valitse maskien määrä. Voitte valita maskeja tarpeidenne mukaan 30 - 500 kappaletta. Ettekö löydä toivomaanne tilausmäärää valikosta? Myös muut tuotantomäärät ovat mahdollisia. Voitte kysyä vaihtoehdoista lisää sähköpostitse info@unomas.fi

2. Lisää linkki painoaineistoon. Vaihtoehtoisesti voitte toimittaa painokuvan myös sähköpostitse info@unomas.fi. 

Tehdasvalmisteisten kasvomaskien maksimi painoleveys on noin 150 mm ja maksimi painokorkeus noin 90 mm. Suosittelemme kasvomaskeihin paksummilla muodoilla olevia designeja.

Tarvitsetteko maskeihinne useampia painovärejä? Myös mm. 2-väri, 3-väri, 4-väri - ja täysväri painatukset ovat mahdollisia. Voitte tiedustella fiksuinta toteutusratkaisua meiltä sähköpostitse info@unomas.fi. Pystymme tarvittaessa räätälöimään maskeja tarpeidenne mukaan.

3. Lisää mahdolliset lisätiedot tilaukseen. Onko teillä erikoistoiveita esimerkiksi logon asetteluihin yms. liittyen? Voitte tarkentaa tähän mahdollisia lisätietoja tilaukseen.

4. Lisää tilaus ostoskoriin ja täytä tarvittavat tiedot. Tilauksen vastaanotettuamme arvioimme painettavan kuvan ja lähetämme sähköpostitse mallivedoksen maskista hyväksyntäänne varten.

5. Kun olette hyväksyneet vedoksen, niin varaamme tilauksenne käsittelyyn. Huom! Jos olette valinneet maksutavaksi tilisiirron, niin lähetämme vielä vedoksen hyväksymisen jälkeen tiedot maksusuoritustanne varten. Tilaus saatetaan käsittelyyn maksusuorituksen saatuamme.

Personoitujen kasvomaskien arvioitu tuotantoaika on noin 10 - 15 työpäivää. Tarvitsetteko maskit johonkin tiettyyn päivämäärään mennessä? Myös pikatoimitukset ovat yleensä mahdollisia. Kysy, niin katsomme tilanteet.

Kaikissa tilauksiin liittyvissä kysymyksissä saatte meihin yhteyden sähköpostitse info@unomas.fi. Autamme projektin läpiviennissä mielellämme.


Paino:
125 kg
Arvostelut 0 arvostelua