Kasvomaskit (Valkoinen logo)
Kasvomaskit (Valkoinen logo) Kasvomaskit (Valkoinen logo) Kasvomaskit (Valkoinen logo) Kasvomaskit (Valkoinen logo)

Kasvomaskit (Valkoinen logo)

175,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Tilaa 10 kpl - 500 kpl omalla valkoisella logollanne personoituja pehmeitä mustia kasvomaskeja. Ilmainen toimitus!

Toimitusaika 10 - 30 työpäivää

Kasvomaskit - 1-väripainettuna valkoisella logolla

Tilaa 10 kpl - 500 kpl omalla logollanne personoituja laadukkaita kasvomaskeja. Kasvomaskit ovat mustia ja ne toteutetaan valkoisella painatuksella. Maskit ovat pehmeitä, hengittäviä ja suunniteltu mukavasti kasvoille istuvaksi. Kasvomaskeja voidaan pestä ja uudelleen käyttää. 52 % pehmeää puuvillaa ja 48 % hengittävää polyesteria.

Tilauksen omista valkoisella logolla varustetuista kangasmaskeista saatte eteenpäin seuraavasti:

1. Valitse maskien määrä. Voitte valita maskeja tarpeidenne mukaan 10 - 500 kappaletta. Ettekö löydä toivomaanne tilausmäärää valikosta? Myös muut tuotantomäärät ovat mahdollisia. Voitte kysyä vaihtoehdoista lisää sähköpostitse info@unomas.fi

2. Lisää linkki painoaineistoon. Vaihtoehtoisesti voitte toimittaa painokuvan myös sähköpostitse info@unomas.fi. 

Pyydämme huomioimaan, että tämän tilauksen maskeissa painoalue on noin 130 mm x 65 mm. Suosittelemme, että maskeihin suunniteltu logo ei sisällä ohuita kohtia ja on suunniteltu kiinteillä muodoilla ilman erikoisefektejä. 

Tarvitsetteko maskeihinne isommat painatukset tai onko logonne hyvin yksityiskohtainen? Haluatteko maskeihinne erityisen kirkkaan valkoisen pomppavan painovärityksen tai haluatteko toteuttaa logonne jollain muulla painovärillä? Suosittelemme siinä tapauksessa tutustumaan tehdasvalmisteisiin kangasmaski optioihimme tai kysymään lisätietoja mahdollisuuksista sähköpostitse. Pystymme tarvittaessa räätälöimään maskeja tarpeidenne mukaan.

3. Lisää mahdolliset lisätiedot tilaukseen. Onko teillä erikoistoiveita esimerkiksi logon asetteluihin yms. liittyen? Voitte tarkentaa tähän mahdollisia lisätietoja tilaukseen.

4. Lisää tilaus ostoskoriin ja täytä tarvittavat tiedot. Tilauksen vastaanotettuamme arvioimme painettavan kuvan ja lähetämme sähköpostitse mallivedoksen maskista hyväksyntäänne varten.

5. Kun olette hyväksyneet vedoksen, niin varaamme tilauksenne käsittelyyn. Huom! Jos olette valinneet maksutavaksi tilisiirron, niin lähetämme vielä vedoksen hyväksymisen jälkeen tiedot maksusuoritustanne varten. Tilaus saatetaan käsittelyyn maksusuorituksen saatuamme.

Personoitujen kasvomaskien arvioitu tuotantoaika on noin 10 - 15 työpäivää. Tarvitsetteko maskit johonkin tiettyyn päivämäärään mennessä? Myös pikatoimitukset ovat yleensä mahdollisia. Kysy, niin katsomme tilanteet.

Kaikissa tilauksiin liittyvissä kysymyksissä saatte meihin yhteyden sähköpostitse info@unomas.fi. Autamme projektin läpiviennissä mielellämme.


Paino:
125 kg
Arvostelut 0 arvostelua