Kasvomaskit (Täysväripainatus)
Kasvomaskit (Täysväripainatus) Kasvomaskit (Täysväripainatus)

Kasvomaskit (Täysväripainatus)

25,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Tilaa 1 kpl - 500 kpl omalla designillanne täysväripainettuja laadukkaita kasvomaskeja. Ilmainen toimitus!

Toimitusaika 10 - 30 työpäivää

Kasvomaskit - Täysväripainatus

Tilaa 1 kpl - 500 kpl omalla designillanne personoituja laadukkaita kasvomaskeja. Kasvomaskit täysväri värjätään kokonaisuudessaan haluamallanne designilla. Nämä maskit soveltuvat siis erityisesti esimerkiksi monivärisiin, valokuvallisiin ja yksityiskohtaisiin painokuviin sekä tilanteisiin, jossa haluatte maskit painettavan kokonaisuudessaan kuvallanne.

Täysväripainettavat maskit ovat pehmeitä, hengittäviä ja suunniteltu mukavasti kasvoille istuvaksi. Kasvomaskeja voidaan pestä ja uudelleen käyttää. Ulkopuoli hengittävää puuvillaa ja sisäpuoli pehmeää puuvillaa.

Tilauksen omista täysväripainetuista kangasmaskeista saatte eteenpäin seuraavasti:

1. Valitse maskien määrä. Voitte valita maskeja tarpeidenne mukaan 1 - 500 kappaletta. Ettekö löydä toivomaanne tilausmäärää valikosta? Myös muut tuotantomäärät ovat mahdollisia. Voitte kysyä vaihtoehdoista lisää sähköpostitse info@unomas.fi

2. Lisää linkki painoaineistoon. Vaihtoehtoisesti voitte toimittaa painokuvan myös sähköpostitse info@unomas.fi. 

Täysväripainetut maskit painetaan kokonaisuudessaan full print - tyylisesti haluamallanne kuvalla. Näihin maskeihin onnistuu siis kaikenlaiset moniväriset  - ja isommatkin painokuvat.

Onko painettava logonne ainoastaan 1-värinen tai haluatteko maskinne puuvillaisena mallina? Suosittelemme siinä tapauksessa tutustumaan myös muihin kangasmaski optioihimme tai kysymään lisätietoja mahdollisuuksista sähköpostitse. Pystymme tarvittaessa räätälöimään maskeja tarpeidenne mukaan.

3. Lisää mahdolliset lisätiedot tilaukseen. Onko teillä erikoistoiveita esimerkiksi logon asetteluihin yms. liittyen? Voitte tarkentaa tähän mahdollisia lisätietoja tilaukseen.

4. Lisää tilaus ostoskoriin ja täytä tarvittavat tiedot. Tilauksen vastaanotettuamme arvioimme painettavan kuvan ja lähetämme sähköpostitse mallivedoksen maskista hyväksyntäänne varten.

5. Kun olette hyväksyneet vedoksen, niin varaamme tilauksenne käsittelyyn. Huom! Jos olette valinneet maksutavaksi tilisiirron, niin lähetämme vielä vedoksen hyväksymisen jälkeen tiedot maksusuoritustanne varten. Tilaus saatetaan käsittelyyn maksusuorituksen saatuamme.

Personoitujen kasvomaskien arvioitu tuotantoaika on noin 10 - 15 työpäivää. Tarvitsetteko maskit johonkin tiettyyn päivämäärään mennessä? Myös pikatoimitukset ovat yleensä mahdollisia. Kysy, niin katsomme tilanteet.

Kaikissa tilauksiin liittyvissä kysymyksissä saatte meihin yhteyden sähköpostitse info@unomas.fi. Autamme projektin läpiviennissä mielellämme.

Paino:
125 kg
Arvostelut 0 arvostelua