Star Insight - Across the Galaxy - Kasvomaski
Star Insight - Across the Galaxy - Kasvomaski Star Insight - Across the Galaxy - Kasvomaski Star Insight - Across the Galaxy - Kasvomaski Star Insight - Across the Galaxy - Kasvomaski

Star Insight - Across the Galaxy - Kasvomaski

$ 20.98
Sisältää alv. 24 %

Star Insight - Across the Galaxy designilla varustetut laadukkaat monikäyttöiset kasvomaskit. Pehmeät ja mukavat käyttää. Maskit kestävät hyvin pesua.

Toimitusaika 5 - 30 työpäivää

Star Insight - Across the Galaxy -  Kasvomaski

Star Insight - Across the Galaxy designilla varustetut laadukkaat monikäyttöiset kasvomaskit. Maskien kaksinkertainen kangas on suunnitellu pehmeäksi ja mukavaksi käyttää. Kangasmaskit kestävät hyvin pesua ja niitä voidaan uudelleen käyttää.

Tuotetiedot

100 % pehmeää Polyesteria
Joustavat kiinnitysnauhat kokosäätimillä
Nenän kohdalla istuvuutta parantavat osat
Sisäpuolella tasku lisäfiltterille
Pesunkestävä ja uudelleen käytettävä

Huomioitteha nämä asiat kasvomaskeista:

- Kangasmaskit eivät ole hengityksensuojamia. Ne eivät suojaa käyttäjää koronavirukselta. Oikein käytettynä maskit vähentävät hengitysteitse leviävien pisaroiden määrää ympäristössä ja suojaavat muita.

- Turvallisessa maskin käytössä on tärkeää noudattaa viranomaisten ohjeistusta. Pese kädet ennenkuin puet puhtaan maskin äläkä koske kasvomaskiin käytön aikana. Riisu maski irrottamalla se kiinnitysnauhoista ja siirtämällä suoraan pesukoneeseen tai muovipussiin odottamaan pesua.
Pese ja desinfio kädet maskin käytön jälkeen.

- Pese maskit joka käyttökerran jälkeen vähintään 60 asteessa.

- Kasvomaskit eivät sovellu kaikille. Esimerkiksi lasten, sydän - ja keuhkosairaiden sekä astmasta kärsivien henkilöiden voi olla vaikea käyttää maskia.

Maskit suositellaan pestäväksi joka käyttökerran jälkeen, joten voi olla kannattavaa hankkia niitä useampia. Jos tarvitsette kohtuuhintaisia maskeja ilman logoa tai omalla logollanne, niin voitte kysyä lisätietoa sähköpostitse info@unomas.fi.

Kaikissa kangasmaskeihin liittyvissä kysymyksissä saatte meihin yhteyden sähköpostitse.

Arvostelut 0 arvostelua