Lisää tuotteita verkkokauppaasi
Lisää tuotteita verkkokauppaasi Lisää tuotteita verkkokauppaasi

Lisää tuotteita verkkokauppaasi

25,00 €
Sisältää alv. 24 %

Haluatteko lisätä uusia tuotteita verkkokauppaanne? Uusien tuotekorttien lisääminen kauppaanne onnistuu helposti muutamalla stepillä.

Lisää tuotteita verkkokauppaasi

Lisää uusia tuotteita verkkokauppaasi muutamalla helpolla stepillä. Uusien tuotteiden lisääminen myyntiin onnistuu seuraavasti:

1. Valitse myyntiin lisättävien tuotteiden määrä.

Voitte vapaasti valita montako tuotetta haluatte kauppaanne lisätä. Uusien tuotekorttien lisäys verkkokauppaan hinnoitellaan 25 € / myytävä tuote. Maksut sisältävät tuotekortin koodauksen ja tuotteiden pysyvät ylläpidot sivustolla, painoaineistojen optimoinnit moderneille painomenetelmille sekä mallikuvien luonnit tuotteista.

Jos olette tienanneet aiemmin talteen myyntiosuuksia, niin voitte hyödyntää myös niitä uusien tuotekorttien hankkimiseksi verkkokauppaan. Voitte pyytää myyntiosuuksien suuruisen alennuskoodin verkkokauppaan olemalla yhteyksissä sähköpostitse info@unomas.fi.

2. Valitse myyntiin tulevat tuotteet.

Voitte valita kattavasta valikoimastamme haluamanne tuotteet verkkomyynteihin. Tuotemahdollisuuksiin voitte tutustua esimerkiksi tuotekatalogista: Tuotekatalogi (Uno Mas Collection)

Tuotteita tuotetaan yksittäin sitä mukaan kuin verkkokaupan kautta tulee tilauksia, joten tuotteiden hankinnat maksavat teille etukäteen pyöreät 0 €.

3. Valitse tuotteiden myyntihinnat.

Kun olette ruksittaneet tuotevalinnat, niin pääsette valitsemaan haluamanne myyntihinnan ja myyntiosuutenne tuotteille. Tuotteiden hinnoittelutaulukoihin pääsette tutustumaan esimerkiksi tuotekatalogista: Tuotekatalogi (Uno Mas Collection)

4. Lisää linkki painettavaan kuvaan. 

Vaihtoehtoisesti voitte lähettää designin myös sähköpostitse info@unomas.fi. Painoaineistot on paras saada joko vektorigrafiikka muodossa tai hyvänlaatuisena 300 dpi:n resoluutiolla varustettuna kuvatiedostona. Jos mahdollista niin painokuvat mieluiten läpinäkyvällä taustalla vain ne osat näkyvillä mitä halutaan tuotteisiin painaa. 

5. Lisää mahdolliset lisätiedot tilaukseen.

Tähän osioon voitte lisätä mahdollisia lisätarkennuksia tuotteisiin tai kauppaan liittyen. Esimerkiksi haluamanne tuotteiden värivaihtoehdot jne.

6. Lisää tilaus ostoskoriin ja täytä kassalla tarvittavat tiedot. 

Tilauksen vastaanotettuamme arvioimme painettavat kuvat ja lähetämme sähköpostitse mallinnukset tuotteista. Kun olette hyväksyneet mallinnukset, niin aloitamme verkkokaupan rakennuksen. 

Tuotekorttien koodaus ja painoaineiston viimeistely vie yleensä noin 1 - 7 päivää. Tarvitsetteko uudet tuotteet valikoimaan johonkin tiettyyn päivämäärään mennessä? Myös pikatyöt ovat yleensä mahdollisia. Voitte mainita aikataulutoiveista tilauksen lisätietoja - kenttään.

Maksutapoina kaupassa toimivat verkkopankkimaksut, PayPal, MobilePay sekä tiliisiirto. Jos valitsette maksutavaksi tilisiirron, niin lähetämme vedoksien hyväksymisen jälkeen sähköpostise tiedot maksusuoritusta varten. 

Arvostelut 0 arvostelua