7 tuotteen verkkokauppa
7 tuotteen verkkokauppa 7 tuotteen verkkokauppa

7 tuotteen verkkokauppa

150,00 €
Sisältää alv. 24 %

Rakenna oma verkkokauppasi muutamalla helpolla stepillä ja myy laadukkaita fanituotteitasi vaivattomasti. Kaikki verkkomyyntiin liittyvä hoidetaan puolestanne.

7 tuotteen verkkokauppa

Rakenna oma verkkokauppasi muutamalla helpolla stepillä ja myy monipuolisia laadukkaita fanituotteitasi vaivattomasti. Kaikki verkkomyyntiin liittyvä hoidetaan puolestanne, teidän ainoa tehtävä on tuotteiden suunnittelu ja markkinointi.

Tilauksen omasta seitsemän tuotteen verkkokaupasta saatte eteenpäin seuraavasti:

1. Valitse verkokaupan tuotevalikoima. 

Voitte valita kattavasta valikoimastamme seitsemän haluamaanne tuotetta verkkomyynteihin. Tuotemahdollisuksiin voitte tutustu tarkemmin esimerkiksi tuotekatalogista: Tuotekatalogi (Uno Mas Collection)

Tuotteita tuotetaan yksittäin sitä mukaan kuin verkkokaupan kautta tulee tilauksia, joten tuotteiden hankinnat maksavat teille etukäteen pyöreät 0 €.

2. Valitse tuotteiden myyntihinnat.

Kun olette ruksittaneet tuotevalinnat, niin pääsette valitsemaan haluamanne myyntihinnan ja myyntiosuutenne tuotteille. Tuotteiden hinnoittelutaulukoihin pääsette tutustumaan esimerkiksi tuotekatalogista: Tuotekatalogi (Uno Mas Collection)

Tienatut myyntiosuudet voitte laskuttaa meiltä tai voitte hyödyntää niitä esimerkiksi verkkokaupan valikoiman laajentamiseen tai tuotteiden hankkimiseksi omiin käyttöihin. 

3. Lisää linkki painettavaan kuvaan. 

Vaihtoehtoisesti voitte lähettää designin myös sähköpostitse info@unomas.fi. Painoaineistot on paras saada joko vektorigrafiikka muodossa tai hyvänlaatuisena 300 dpi:n resoluutiolla varustettuna kuvatiedostona. Jos mahdollista niin painokuvat mieluiten läpinäkyvällä taustalla vain ne osat näkyvillä mitä halutaan tuotteisiin painaa.

4. Lisää mahdolliset lisätiedot tilaukseen.

Tähän osioon voitte lisätä mahdollisia lisätarkennuksia tuotteisiin tai kauppaan liittyen. Esimerkiksi haluamanne tuotteiden värivaihtoehdot jne.

5. Valitse verkkokauppapalvelu.

Voitte valita verkkokauppapalveluksi classic tai premium.

Classic = Lisäämme verkkokauppaanne tässä tilauksessa suunnittelut tuotteet. Voitte jatkossa laajentaa verkkokauppanne tuotevalikoimaa esimerkiksi suunnittelemalla uusia tuotekortteja: www.unomas.fi/lisaatuotteita

Premium = Lisäämme verkkokauppaanne tässä tilauksessa suunnittelut tuotteet ja lisäämme jatkossa automaattisesti kuukausittain uuden tuotteen kauppanne valikoimiin. Premium - kaupan valitseminen tässä vaiheessa kattaa yhden uuden tuotteen lisäyksen kauppaanne tilausta seuraavan kuukauden alussa. Tämän jälkeen premium - ylläpitoa voi tilata esimerkiksi: www.unomas.fi/premium 

Usein Kystyt Kysymykset - UMC Premium

6. Lisää tilaus ostoskoriin ja täytä kassalla tarvittavat tiedot. 

Tilauksen vastaanotettuamme arvioimme painettavat kuvat ja lähetämme sähköpostitse mallinnukset tuotteista. Kun olette hyväksyneet mallinnukset, niin aloitamme verkkokaupan rakennuksen. 

Tuotekorttien koodaus ja painoaineiston viimeistely vie yleensä noin 1 - 7 päivää. Tarvitsetteko verkkokaupan pystyyn johonkin tiettyyn päivämäärään mennessä? Myös pikatyöt ovat yleensä mahdollisia. Voitte mainita aikataulutoiveista tilauksen lisätietoja - kenttään.

Maksutapoina kaupassa toimivat verkkopankkimaksut, PayPal sekä tiliisiirto. Jos valitsette maksutavaksi tilisiirron, niin lähetämme vedoksien hyväksymisen jälkeen sähköpostise tiedot maksusuoritusta varten. 

Arvostelut 0 arvostelua