1 tuotteen verkkokauppa
1 tuotteen verkkokauppa 1 tuotteen verkkokauppa

1 tuotteen verkkokauppa

$ 0.00
Sisältää alv. 24 %

Rakenna oma verkkokauppasi edullisesti muutamalla helpolla stepillä ja myy fanituotteitasi vaivattomasti. Kaikki verkkomyyntiin liittyvä hoidetaan puolestanne.

1 tuotteen verkkokauppa

Rakenna oma verkkokauppasi muutamalla helpolla stepillä ja myy monipuolisia laadukkaita fanituotteitasi vaivattomasti. Kaikki verkkomyyntiin liittyvä hoidetaan puolestanne, teidän ainoa tehtävä on tuotteiden suunnittelu ja markkinointi. Yhden tuotteen verkkokaupan rakentaminen on teille täysin maksutonta.

Tilauksen omasta yhden tuotteen verkkokaupasta saatte eteenpäin seuraavasti:

1. Valitse verkokaupan tuotevalikoima. 

Voitte valita kattavasta valikoimastamme yhden haluamanne tuotteen verkkomyynteihin. Tuotemahdollisuksiin voitte tutustu tarkemmin esimerkiksi tuotekatalogista: Tuotekatalogi (Uno Mas Collection)

Tuotteita tuotetaan yksittäin sitä mukaan kuin verkkokaupan kautta tulee tilauksia, joten tuotteiden hankinnat nettimyynteihin maksavat teille etukäteen pyöreät 0 €.

2. Valitse tuotteen myyntihinta.

Kun olette ruksittaneet tuotevalinnan, niin pääsette valitsemaan haluamanne myyntihinnan ja myyntiosuutenne tuotteelle. Tuotteiden hinnoittelutaulukoihin pääsette tutustumaan esimerkiksi tuotekatalogista: Tuotekatalogi (Uno Mas Collection)

Tienatut myyntiosuudet voitte laskuttaa meiltä tai voitte hyödyntää niitä esimerkiksi verkkokaupan tuotevalikoiman laajentamiseen tai tuotteiden hankkimiseksi omiin käyttöihin. 

3. Lisää linkki painettavaan kuvaan. 

Vaihtoehtoisesti voitte lähettää designin myös sähköpostitse info@unomas.fi. Painoaineistot on paras saada joko vektorigrafiikka muodossa tai hyvänlaatuisena 300 dpi:n resoluutiolla varustettuna kuvatiedostona. Jos mahdollista niin painokuvat mieluiten läpinäkyvällä taustalla vain ne osat näkyvillä mitä halutaan tuotteisiin painaa.

4. Lisää mahdolliset lisätiedot tilaukseen.

Tähän osioon voitte lisätä mahdollisia lisätarkennuksia tuotteisiin tai kauppaan liittyen. Esimerkiksi haluamanne tuotteiden värivaihtoehdot jne.

5. Lisää tilaus ostoskoriin ja täytä kassalla tarvittavat tiedot. 

Tilauksen vastaanotettuamme arvioimme painettavat kuvat ja lähetämme sähköpostitse mallinnukset tuotteista. Kun olette hyväksyneet mallinnukset, niin aloitamme verkkokaupan rakennuksen. 

Tuotekorttien koodaus ja painoaineiston viimeistely vie yleensä noin 1 - 7 päivää. Tarvitsetteko verkkokaupan pystyyn johonkin tiettyyn päivämäärään mennessä? Myös pikatyöt ovat yleensä mahdollisia. Voitte mainita aikataulutoiveista tilauksen lisätietoja - kenttään.

Kaikissa verkkokaupan rakenteluun liittyvissä kysymyksissä saatte meihin yhteyden sähköpostitse info@unomas.fi. Autamme projektin läpiviennissä mielellämme.

Arvostelut 0 arvostelua