Levymatot
Levymatot

Levymatot

130,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Tilaa 10 - 500 kpl personoituja vinyylisoittimille suunniteltuja suojaavia levymattoja. Levymatot ovat mustia ja ne toteutetaan valkoisella 1-väripainatuksella.

Levymatot

Tilaa 10 - 500 kpl personoituja vinyylisoittimille suunniteltuja levymattoja. Levymatot ovat mustia ja ne toteutetaan 1-väripainettuna valkoisella värillä. Matot ovat paksua ja suojaavaa materiaalia.

Tilauksen saat eteenpäin seuraavasti:

1. Valitse levymattojen määrä. Voitte valita levymattoja tarpeidenne mukaan 10 - 500 kpl. Ettekö löydä toivomaanne tilausmäärää valikosta? Myös muut tuotantomäärät ovat mahdollisia, kysy lisää vaihtoehdoista: info@unomas.fi.

2. Lisää linkki painettavaan kuvaan. Vaihtoehtoisesti voitte lähettää designin myös sähköpostitse info@unomas.fi. Voitte ladata painatusohjeet "liitteet" välilehdeltä.

3. Lisää tilaus ostoskoriin ja täytä tarvittavat tiedot. Tilauksen vastaanotettuamme arvioimme painettavan kuvan ja lähetämme sähköpostitse mallivedoksen matoista hyväksyntäänne varten.

4. Kun olette hyväksyneet vedoksen, varaamme tilauksen käsittelyyn. Huom! Jos olette valinneet maksutavaksi tilisiirron, niin lähetämme vielä vedoksen hyväksymisen jälkeen tiedot maksusuoritustanne varten. Tilaus saatetaan käsittelyyn maksusuorituksen saatuamme.

Levymattojen arvioitu tuotantoaika on n. 10 - 15 työpäivää. Tarvitsetteko tuotteet johonkin tiettyyn päivämäärään mennessä? Kysy, niin katsomme tilanteet.

Kaikissa tilauksiin liittyvissä kysymyksissä saatte meihin yhteyden sähköpostitse info@unomas.fi. Autamme projektin läpiviennissä mielellämme.

Paino:
125 kg
Arvostelut 0 arvostelua