Kaulanauhat [painettuna]
Kaulanauhat [painettuna]

Kaulanauhat [painettuna]

$ 163.97
Sisältää alv. 24 %

Tilaa kätevästi 100 - 10 000 kpl personoituja kaulanauhoja. Nauhat ovat pehmeää ja kestävää soft touch kangasta. Painatukset toteutetaan täysvärisenä.

Toimitusaika 10 - 30 työpäivää

Kaulanauhat [painettuna]

Tilaa kätevästi 100 - 10 000 kpl personoituja kaulanauhoja. Nauhat ovat pehmeää ja kestävää soft touch kangasta. Painatukset toteutetaan täysvärisenä. Kaulanauhat ovat kooltansa 15mm leveitä.

Tilauksen saatte eteenpäin seuraavasti:

1. Valitse kaulanauhojen määrä. Voitte valita kaulanauhoja tarpeidenne mukaan 100 kpl - 10 000 kpl. Ettekö löydä toivomaanne tilausmäärää valikosta? Myös muut tuotantomäärät ovat mahdollisia. Voitte kysyä lisätietoja sähköpostitse info@unomas.fi.

2. Lisää linkki painettavaan kuvaan.
Vaihtoehtoisesti voitte toimittaa designin myös sähköpostitse info@unomas.fi. Jos mahdollista, niin aineisto olisi hyvä saada vektorigrafiikka muodossa. Autamme mielellämme logojen asettelussa.

3. Lisää tilaus ostoskoriin ja täytä tarvittavat tiedot. Tilauksen vastaanotettuamme arvioimme painettavan kuvan ja lähetämme sähköpostitse mallivedoksen nauhasta hyväksyntäänne varten.

4. Kun olette hyväksyneet vedoksen, varaamme tilauksen käsittelyyn. Huom! Jos olette valinneet maksutavaksi tilisiirron, niin lähetämme vielä vedoksen hyväksymisen jälkeen tiedot maksusuoritustanne varten. Tilaus saatetaan käsittelyyn maksusuorituksen saatuamme.

Painettujen kaulanauhojen arvioitu tuotantoaika on n. 10 - 15 työpäivää. Tarvitsetteko rannekkeet johonkin tiettyyn päivämäärään mennessä? Kysy, niin katsomme tilanteet.

Kaikissa tilauksiin liittyvissä kysymyksissä saatte meihin yhteyden sähköpostitse info@unomas.fi. Autamme projektin läpiviennissä mielellämme.

Paino:
125 kg
Arvostelut 0 arvostelua