Kangaskassit - The Favourite Collection - Täysväripainettuna
Kangaskassit - The Favourite Collection - Täysväripainettuna Kangaskassit - The Favourite Collection - Täysväripainettuna

Kangaskassit - The Favourite Collection - Täysväripainettuna

20,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Tilaa 1 - 100 kpl täysväripainettuja kangaskasseja The Favourite Collection valikoimasta. Näyttävät painatukset monivärisistä ja valokuvallisista designeista.

Toimitusaika 10 - 30 työpäivää

Kangaskassit - The Favourite Collection - Täysväripainettuna

Tilaa erä täysväripainettuja kangaskasseja suositusta The Favourite Collection - valikoimasta. Toimi näin:

1. Valitse painatuksen värimäärä. Täysväripainatuksessa painamme kaikki designinne värisävyt. Täysväripainatukset soveltuvat erinomaisesti erityisesti monivärisiin, yksityiskohtaisiin tai valokuvallisiin painokuviin.  

2. Valitse kassimalli. Favourite Collection kangaskassimme on valmistettu 100 % puuvillasta, mikä takaa kestävän kassimallin ja laadukkaan näyttävän painatuksen. Pitkät kantohihnat.

3. Valitse kassien värit. Voitte valita kangakasseja mustalla, natural valkoisella tai muulla värivaihtoehdolla. Jos värivalintanne on muu väri, niin tarkennattehan toivenne lisätietoja kohtaan.

4. Valitse kassien määrä. Voitte valita täysväripainettuja kangaskasseja tarpeidenne mukaan 1 - 100 kpl. Etkö löydä toivomaanne tilausmäärää valikosta? Myös muut tuotantomäärät ovat mahdollisia. Kysy lisää vaihtoehdoista info@unomas.fi

5. Lisää linkki painettavaan kuvaan. Vaihtoehtoisesti voitte lähettää designin myös sähköpostitse info@unomas.fi. Voitte ladata painatusohjeet "liitteet" välilehdeltä. Painatukset onnistuvat kaikenlaisista designeista.

6. Lisää tilaus ostoskoriin ja täytä tarvittavat tiedot. Tilauksen vastaanotettuamme arvioimme painettavan kuvan ja lähetämme sähköpostitse mallivedoksen tuotteesta hyväksyntäänne varten.

7. Kun olette hyväksyneet vedoksen, varaamme tilauksen käsittelyyn. Huom! Jos olette valinneet maksutavaksi tilisiirron, niin lähetämme vielä vedoksen hyväksymisen jälkeen tiedot maksusuoritustanne varten. Tilaus saatetaan käsittelyyn maksusuorituksen saatuamme.

Kangaskassien arvioitu tuotantoaika on noin 10 - 15 työpäivää. Tarvitsetteko tuotteet johonkin tiettyyn päivämäärään mennessä? Kysy, niin katsomme tilanteet.

Kaikissa tilauksiin liittyvissä kysymyksissä saatte meihin yhteyden sähköpostitse info@unomas.fi. Autamme projektin läpiviennissä mielellämme.

Paino:
125 kg
Arvostelut 0 arvostelua