Svetarit - Täysväripainettuna
Svetarit - Täysväripainettuna Svetarit - Täysväripainettuna

Svetarit - Täysväripainettuna

35,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Tilaa 1 - 100 kpl täysväripainettuja laadukkaita collegepaitoja. Näyttävät painatukset monivärisistä ja valokuvallisista designeista. Ilmainen toimitus!

Toimitusaika 10 - 30 työpäivää

Svetarit  - The Favourite Collection - Täysväripainettuna 

Tilaa erä täysväripainettuja collegepaitoja suositusta ja laadukkaasta The Favourite Collection - valikoimasta. Toimi näin:

1. Valitse painatuksen värimäärä. Täysväripainatuksessa painamme kaikki designinne värisävyt. Täysväripainatukset soveltuvat erinomaisesti erityisesti monivärisiin, yksityiskohtaisiin tai valokuvallisiin painokuviin.

2. Valitse paitamalli. Favourite Collection paitamallimme ovat pehmeitä mukavalla unisex istuvuudella. Paitojen puuvillainen kangas takaa laadukkaan ja näyttävän painojäljen.

3. Valitse paitojen värit. Voitte valita paitoja mustalla, valkoisella tai muulla värivaihtoehdolla. Jos värivalintanne on muu väri, niin tarkennattehan toivenne lisätietoja kohtaan.

4. Valitse paitojen määrä. Voitte valita täysväripainettuja paitoja tarpeidenne mukaan 1 - 100 kpl. Etkö löydä toivomaanne tilausmäärää valikosta? Myös muut tuotantomäärät ovat mahdollisia. Kysy lisää vaihtoehdoista info@unomas.fi

5. Valitse paitojen koot. Voitte tehdä omat valinnat paitojen kokojakaumasta. Paitoja on saatavilla XS - 3XL kooilla.

6. Lisää linkki painettavaan kuvaan. Vaihtoehtoisesti voitte lähettää designin myös sähköpostitse info@unomas.fi. Voitte ladata painatusohjeet "liitteet" välilehdeltä. Painatukset onnistuvat kaikenlaisista designeista.

7. Lisää tilaus ostoskoriin ja täytä tarvittavat tiedot. Tilauksen vastaanotettuamme arvioimme painettavan kuvan ja lähetämme sähköpostitse mallivedoksen paidasta hyväksyntäänne varten.

8. Kun olette hyväksyneet vedoksen, varaamme tilauksen käsittelyyn. Huom! Jos olette valinneet maksutavaksi tilisiirron, niin lähetämme vielä vedoksen hyväksymisen jälkeen tiedot maksusuoritustanne varten. Tilaus saatetaan käsittelyyn maksusuorituksen saatuamme.

Paitojen arvioitu tuotantoaika on noin 10 - 15 työpäivää. Tarvitsetteko paidat johonkin tiettyyn päivämäärään mennessä? Kysy, niin katsomme tilanteet.

Kaikissa tilauksiin liittyvissä kysymyksissä saatte meihin yhteyden sähköpostitse info@unomas.fi. Autamme projektin läpiviennissä mielellämme.


Paino:
125 kg
Arvostelut 0 arvostelua