Vetoketjuhupparit - Täysväripainettuna (1 - 50 kpl)
Vetoketjuhupparit - Täysväripainettuna (1 - 50 kpl) Vetoketjuhupparit - Täysväripainettuna (1 - 50 kpl)

Vetoketjuhupparit - Täysväripainettuna (1 - 50 kpl)

50,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Tilaa 1 - 50 kpl täysväripainettuja laadukkaita vetoketjuhuppareita. Hinnat sisältävät painatuksen sekä selässä että vasemassa rinnassa. Ilmainen toimitus!

Toimitusaika 10 - 30 työpäivää

Vetoketjuhupparit  - The Favourite Collection - Täysväripainettuna (1 - 50 kpl)

Tilaa erä täysväripainettuja vetoketjuhuppareita suositusta ja laadukkaasta The Favourite Collection - valikoimasta. Toimi näin:

1. Valitse painatuksen värimäärä. Täysväripainatuksessa painamme kaikki designinne värisävyt. Täysväripainatukset soveltuvat erinomaisesti erityisesti monivärisiin, yksityiskohtaisiin tai valokuvallisiin painokuviin. Hinnoittelut sisältävät painatukset sekä selkään että vasempaan rintaan.

2. Valitse paitamalli. Lisätietoja The Favourite Collection vaihtoehdoista löytyy "liitteet" välilehdeltä.

3. Valitse paitojen värit. Voitte valita huppareita mustalla, valkoisella tai muulla värivaihtoehdolla. Jos värivalintanne on muu väri, niin tarkennattehan toivenne lisätietoja kohtaan.

4. Valitse paitojen määrä. Voitte valita täysväripainettuja huppareita tarpeidenne mukaan 1 - 50 kpl. Etkö löydä toivomaanne tilausmäärää valikosta? Myös muut tuotantomäärät ovat mahdollisia. Kysy lisää vaihtoehdoista info@unomas.fi

5. Lisää linkki painettavaan kuvaan. Vaihtoehtoisesti voitte lähettää designin myös sähköpostitse info@unomas.fi. Voitte ladata painatusohjeet "liitteet" välilehdeltä. Painatukset onnistuvat kaikenlaisista designeista.

6. Valitse paitojen koot. Voitte tehdä omat valinnat huppareiden kokojakaumasta. Huppareita on saatavilla XS - 5XL kooilla.

7. Lisää tilaus ostoskoriin ja täytä tarvittavat tiedot. Tilauksen vastaanotettuamme arvioimme painettavan kuvan ja lähetämme sähköpostitse mallivedoksen hupparista hyväksyntäänne varten.

8. Kun olette hyväksyneet vedoksen, varaamme tilauksen käsittelyyn. Huom! Jos olette valinneet maksutavaksi tilisiirron, niin lähetämme vielä vedoksen hyväksymisen jälkeen tiedot maksusuoritustanne varten. Tilaus saatetaan käsittelyyn maksusuorituksen saatuamme.

Personoitujen bändihuppareiden arvioitu tuotantoaika on n. 10 - 15 työpäivää. Tarvitsetteko hupparit johonkin tiettyyn päivämäärään mennessä? Kysy, niin katsomme tilanteet.

Kaikissa tilauksiin liittyvissä kysymyksissä saatte meihin yhteyden sähköpostitse info@unomas.fi. Autamme projektin läpiviennissä mielellämme.

Paino:
125 kg
Arvostelut 0 arvostelua