CD-R - levyt Jewlecasessa
CD-R - levyt Jewlecasessa

CD-R - levyt Jewlecasessa

$ 382.59
Sisältää alv. 24 %

Tilaa 100 - 300 kpl klassisiin jewlecase - koteloihin pakattuja CD-R - levyjä. Pakettimme sisältävät kaiken tarvittavan. Ilmainen toimitus!

Toimitusaika 10 - 30 työpäivää

CD-R - levyt - Jewlecasessa

Tilaa 100 - 300 kpl klassisiin Jewlecase - koteloihin pakattuja CD-R - levyjä. Pakettimme ovat täysin valmiita ja sisältävät kaiken tarvittavan. Tilaus sisältää:

1. Tehdasmonistetut CD-R - levyt

2. Laadukkaat Jewlecase kotelot

3. 4-sivuisen, 8-sivuisen, 12-sivuisen tai 16-sivuisen kansilehden. Tarvitsetteko enemmän sivuja kansilehteen? Voitte tiedustella vaihtoehtoja sähköpostitse info@unomas.fi.

4. Moniväripainatukset levyn pintaan

Tilaus on äärimmäisen helppoa. Valitse vain toivomanne tilausmäärä, toimita linkit musiikki - ja painoaineistoihin sekä viimeistele tilaus kassalla. Maksutavaksi voitte valita verkkomaksut (verifone), Collector - laskun, PayPalin tai tilisiirron. Jos valitsette maksutavaksi tilisiirron, niin lähetämme maksutiedot vasta kun olemme vastaanottaneet kaikki tarvittavat tiedot tuotantoa varten. 

Voitte halutessanne toimittaa audio - ja graafiset aineistot meille myös sähköpostitse info@unomas.fi. Voitte ladat aineisto-ohjeet liitteet - välilehdeltä tai pyytää ne meilitse.

Tarvitsetteko enemmän levyjä tai haluatteko yksilöidä tilaustanne? Onnistuu! Kaikissa tilauksiin liittyvissä kysymyksissä saatte meihin yhteyden sähköpostitse info@unomas.fi. Autamme projektin läpiviennissä mielellämme.

Paino:
125 kg
Arvostelut 0 arvostelua