Lippikset - Trucker Collection - 25 kpl
Lippikset - Trucker Collection - 25 kpl Lippikset - Trucker Collection - 25 kpl Lippikset - Trucker Collection - 25 kpl Lippikset - Trucker Collection - 25 kpl

Lippikset - Trucker Collection - 25 kpl

$ 244.10
Sisältää alv. 24 %

Tilaa 25 kpl legendaarisia verkkolippiksiä personoituna omalla logollanne. Ilmainen toimitus!

Lippikset – Trucker Collection – 25 kpl

Tilaa 25 kpl legendaarisia verkkolippiksiä personoituna omalla logollanne. Lippikset toteutetaan laadukkaalla ja kestävällä brodeerauksella. Tilauksen saat eteenpäin näin:

1. Valitse toteutusmenetelmä. 
Lippikset voidaan toteuttaa joko 1-väripaintuksena tai laadukkaana brodeerauksena.  

Suosittelemme välttämään lippispainatuksiin kovin ohuita kohtia sisältäviä designeja. Paljon yksityiskohtia sisältävät kuvat eivät yleensä käänny riittävä hyvin koristeompeluille tai painatuksille. Jos haluatte tiedustella kuvanne toimivuutta lippiksiin, niin voitte lähettää designin ilmaiseen arviointiin sähköpostitse info@unomas.fi.

2. Valitse lippismalli. 
Tässä valikoimassa on saatavilla vintage-tyyliset kaarevalippaiset verkkolippikset.

3. Valitse päähineiden värit.
Voitte valita lippiksiä yhdellä tai useammalla värillä. Ainoa kriteeri on, että brodeerauksen värit säilyvät samana. Mikäli haluatte brodeerauksiin värinvaihdon, niin olettehan meihin yhteydessä sähköpostitse info@unomas.fi ennen tilausta.

4. Lisää linkki painettavaan kuvaan. 
Vaihtoehtoisesti voitte lähettää designin myös sähköpostitse info@unomas.fi. Voitte ladata painatusohjeet "liitteet" välilehdeltä.

5. Lisää mahdolliset lisätiedot tilaukseen
. Oletteko valinneet useampia lippisten värejä tilaukseen? Voitte tarkentaa tähän montako kpl:tta tulee mitäkin väriä.

6. Lisää tilaus ostoskoriin ja täytä tarvittavat tiedot. Tilauksen vastaanotettuamme arvioimme painettavan kuvan ja lähetämme sähköpostitse mallivedoksen lippiksestä hyväksyntäänne varten.

7. Kun olette hyväksyneet vedoksen, varaamme tilauksen käsittelyyn.
Huom! Jos olette valinneet maksutavaksi tilisiirron, niin lähetämme vielä vedoksen hyväksymisen jälkeen tiedot maksusuoritustanne varten. Tilaus saatetaan käsittelyyn maksusuorituksen saatuamme.

Lippisten arvioitu tuotantoaika on n. 2 - 3 viikkoa. Tarvitsetteko lätsät johonkin tiettyyn päivämäärään mennessä? Myös pikatoimitukset ovat yleensä mahdollisia. Kysy, niin katsomme tilanteet.

Kaikissa tilauksiin liittyvissä kysymyksissä saatte meihin yhteyden sähköpostitse info@unomas.fi. Autamme projektin läpiviennissä mielellämme.

Paino:
125 kg
Arvostelut 0 arvostelua