Toimisto ja Promootiotuotteet
Toimisto ja Promootiotuotteet Toimisto ja Promootiotuotteet Toimisto ja Promootiotuotteet Toimisto ja Promootiotuotteet Toimisto ja Promootiotuotteet Toimisto ja Promootiotuotteet Toimisto ja Promootiotuotteet Toimisto ja Promootiotuotteet Toimisto ja Promootiotuotteet Toimisto ja Promootiotuotteet Toimisto ja Promootiotuotteet

Toimisto ja Promootiotuotteet

0,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Rakenna oma paketti personoiduista toimisto - ja promootiotuotteista. Käyntikortit, kynät, vihot, mukit, kassit, merkit, avaajat, magneetit, pinssit ja sisustus

Toimitusaika 10 - 30 työpäivää

TOIMISTO JA PROMOOTIOTUOTTEET

Rakenna oma paketti näyttävistä personoiduista toimisto - ja promootiotuotteista. Tämä laskuri sisältää seuraavat tuotteet:

1. Käyntikortit. Voitte valita käyntikortteja tarpeenne mukaan 50 - 10 000 kpl. Käyntikortit painetaan molemmin puolin paksulle ja tukevalle 400 gsm painoiselle silkkipahville. Tilausmäärän valittuanne, pääsette valittamaan monellekko henkilölle kortit personoidaan (esim. nimen ja yhteystietojen osalta). Ettekö löydä sopivaa tilausmäärää valikosta tai etsittekö toisenlaista toteutusta korteille? Kysykää tässä tapauksessa tarkennettuja hintatietoja sähköpostitse info@unomas.fi.

2. Mainoskynät. Voitte valita personoituja kuulakärkikyniä tarpeenne mukaan 25 - 10 000 kpl. Kynät voidaan toteuttaa myös moniväripainettuna. Ettekö löydä sopivaa tilausmäärää valikosta? Kysykää tässä tapauksessa tarkennettuja hintatietoja sähköpostitse info@unomas.fi

3. Muistivihot. Voitte valita personoiduilla kansilla varustettuja muistivihkoja tarpeenne mukaan 10 - 10 000 kpl. Vihot sisältävät 48 sivua. Ettekö löydä sopivaa tilausmäärää valikosta? Kysykää tässä tapauksessa tarkennettuja hintatietoja sähköpostitse info@unomas.fi

4. Mukit. Voitte valita personoituja mukeja tarpeenne mukaan 1 - 1000 kpl. Personoidut mukimme kestävät erinomaisesti pesua. Essential tuote toimistolle. Ettekö löydä sopivaa tilausmäärää valikosta? Kysykää tässä tapauksessa tarkennettuja hintatietoja sähköpostitse info@unomas.fi

5. Kangaskassit. Voitte valita personoituja kangaskasseja tarpeenne mukaan 30 - 500 kpl. Kangaskassimme ovat puuvillaisia ja kestävät erinomaisesti päivittäisessä käytössä. Kun olette valinneet tuotantomäärän, pääsette valitsemaan painatuksen värimäärän (1-väri, 2-väri, 3-väri, 4-väri tai moniväri). Ettekö löydä sopivaa tilausmäärää valikosta tai haluatteko kassit esimerkiksi molemmin puoleisilla painatuksilla? Kysykää tässä tapauksessa tarkennettuja hintatietoja sähköpostitse info@unomas.fi.

6. Kangasmerkit. Voitte valita kangasmerkkejä tarpeenne mukaan 50 - 1000 kpl. Tarjoamme ensisijaisesti merkkejä kolmella kokovaihtoehdolla. Haluatteko merkit jollain muulla koolla tai ettekö löydä sopivaa tilausmäärää valikosta? Kysykää tässä tapauksessa tarkennettuja hintatietoja sähköpostitse info@unomas.fi.

7. Avaimenperät / pullonavaajat. Voitte valita avaimenperiksi sopivia pullonavaajia tarpeenne mukaan 10 - 10 000 kpl. Pullonavaajat ovat pyöreitä (58 mm). Ettekö löydä sopivaa tilausmäärää valikosta? Kysykää tässä tapauksessa tarkennettuja hintatietoja sähköpostitse info@unomas.fi.

8. Magneetit. Voitte valita magneetteja tarpeenne mukaan 50 - 10 000 kpl. Tarjoamme magneetteja ensisijaisesti pyöreässä muodossa ja neljällä kokovaihtoehdolla. Haluatteko magneettinne muussa muodossa tai ettekö löydä sopivaa tilausmäärää valikosta? Kysykää tässä tapauksessa tarkennettuja hintatietoja sähköpostitse info@unomas.fi.

9. Pinssit. Voitte valita rintanappeja tarpeenne mukaan 100 - 10 000 kpl. Tarjoamme pinssejä ensisijaisesti pyöreässä muodossa ja neljällä kokovaihtoehdolla. Haluatteko pinssinne muussa muodossa tai ettekö löydä sopivaa tilausmäärää valikosta? Kysykää tässä tapauksessa tarkennettuja hintatietoja sähköpostitse info@unomas.fi.

10. Seinäjulisteet. Voitte valita näyttäviä A0 kokoisia seinäjulisteita tarpeenne mukaan 1 - 1000 kpl. Hieno tapa osoittaa toimistolla esimerkiksi tapahtuman historiaa. Ettekö löydä sopivaa tilausmäärää valikosta? Kysykää tässä tapauksessa tarkennettuja hintatietoja sähköpostitse info@unomas.fi.

11. Lattiatarrat. Voitte valita uniikkeja lattiatarroja tarpeene mukaan 1 - 10 kpl. Lattiatarrat voidaan leikata logonne muotoon ja ne ovat erinomaisesti kulutusta kestäviä. Haluatteko muokata lattiatarranne kokoa tai ettekö löydä sopivaa tilausmäärää valikosta? Kysykää tässä tapauksessa tarkennettuja hintatietoja sähköpostitse info@unomas.fi.

Miten tilaus etenee?

1. Valittuanne tarvittavat toimisto - ja promootiotuotteet, voitte lisätä tilauksen ostoskoriin ja täyttää siellä tarvittavat osoite - sekä maksutiedot. Voitte suorittaa maksun heti verkkopankin tai PayPalin kautta. Maksutavaksi voi valita myös Collector - laskun tai tilisiirron. Collector lasku saapuu noin postitse noin 2 - 4 viikon kuluttua tilauksesta. Jos olette valinneet maksutavaksi tilisiirron, niin lähetämme maksutiedot vasta kaikki yksityiskohdat sovittuamme. Tilisiirto toimii tarjouspyynnön lailla.

Jos tilausmääränne on isohko, sisältäen monia eri tuotteita, niin suosittelemme erillisen tarjouspyynnön kysymistä sähköpostitse info@unomas.fi. Pystymme tällöin arvioimaan fiksuimmat toteutusratkaisut tarpeisiinne.

2. Tilauksen vastaanotettuamme pyydämme teiltä painettavat kuvat tarvittavissa muodoissa sekä mahdolliset tarkennukset tilaukseen. Kun olemme vastaanottaneet kuvat, sopineet yksityiskohdat sekä tilauksen maksut, niin varaamme tilauksen käsittelyyn.

Toimisto - ja promootiotuotteiden arvioitu tuotantoaika on n. 2 - 4 viikkoa. Tarvitsetteko tuotteet johonkin tiettyyn päivämäärään mennessä? Myös pikatoimitukset ovat yleensä mahdollisia. Kysy, niin katsomme tilanteet.

Kaikissa tilauksiin liittyvissä kysymyksissä saatte meihin yhteyden sähköpostitse info@unomas.fi. Autamme projektin läpiviennissä mielellämme.


Arvostelut 0 arvostelua