Rannekkeet, Passit ja Bannerit
Rannekkeet, Passit ja Bannerit Rannekkeet, Passit ja Bannerit Rannekkeet, Passit ja Bannerit Rannekkeet, Passit ja Bannerit Rannekkeet, Passit ja Bannerit

Rannekkeet, Passit ja Bannerit

0,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Tilaa kaikki tarvittavat tapahtumarannekkeet, tapahtumapassit, tapahtumabannerit ja lavabanderollit yhdestä osoitteesta. Ilmainen toimitus!

Toimitusaika 10 - 30 työpäivää

RANNEKKEET, PASSIT ja BANDEROLLIT

Tilaa kaikki tarvittavat tapahtumarannekkeet, tapahtumapassit ja tapahtumabannnerit yhdestä osoitteesta. Tämä laskuri sisältää seuraavat tuotteet:

1. Rannekkeet. Voitte valita tapahtumarannekkeita tarpeenne mukaan 100 - 10 000 kpl. Voitte valita tilaukseenne kangasrannekkeet, paperirannekkeet tai silikonirannekkeet. Ettekö löydä sopivaa tilausmäärää valikosta tai etsittekö toisenlaisia tapahtumarannekkeita? Kysykää tässä tapauksessa tarkennettuja hintatietoja sähköpostitse info@unomas.fi.

2. Tapahtumapassit. Voitte valita tapahtumapasseja tarpeenne mukaan 50 - 10 000 kpl. Passit ovat kestävästi laminoituja ja molemmin puolin painettuja. Ettekö löydä sopivaa tilausmäärää valikoista? Kysykää tässä tapauksessa tarkennettuja hintatietoja sähköpostitse info@unomas.fi.

3. Kaulanauhat. Voitte valita tapahtumapasseille kaulanauhoja tarpeenne mukaan 50 - 10 000 kpl. Voimme toimittaa kaulanauhat personoituna logoillanne tai ilman merkkausta. Ettekö löydä sopivaa tilausmäärää valikoista? Kysykää tässä tapauksessa tarkennettuja hintatietoja sähköpostitse info@unomas.fi.

4. Tapahtumabannerit. Voitte valita personoituja tapahtumabannareita tarpeenne mukaan 10 - 1000 kpl. Bannerit sopivat erinomaisesti esimerkiksi mainontaan (esim. merchandise tiski) ja tiedottamiseen (esim. ensiapupiste). Tarjoamme bannereille ensisijaisesti neljällä eri kokovaihtoehdolla. Haluatteko bannerinne muulla koolla tai ettekö löydä sopivaa tilausmäärää valikosta? Kysykää tässä tapauksessa tarkennettuja hintatietoja sähköpostitse info@unomas.fi.

5. Roll Up banderollit. Voitte valita personoituja roll up banderolleja tarpeenne mukaan 1- 100 kpl. Roll Up banderollit sopivat erinomaisesti esimerkiksi mainontaan (esim. ruokapisteet) ja tiedottamiseen (esim. ensiapupiste). Tarjoamme roll up banderolleja ensisijaisesti suositulla 80 x 200 cm koolla. Haluatteko roll up telineet jollain mulla koolla tai ettekö löydä sopivaa tilausmäärää valikosta? Kysykää tässä tapauksessa tarkennettuja hintatietoja sähköpostitse info@unomas.fi.

6. Taustalakanat. Voitte valita taustalakanoita tarpeen mukaan 1 - 5 kpl. Tarjoamme taustalakanoita ensisijaisesti seitsemällä eri kokovaihtoehdolla. Myös muut koot ja määrät ovat mahdollisia, kysy lisää. Jos haluatte tilaukseenne myös muita lavalle asetettavia suurkuva bannereita, niin suosittelemme kysymään tarjousta setistä sähköpostitse info@unomas.fi. Pystymme tältä pohjalta arvioimaan fiksuimmat kangasvalinnat yms. Lavabannerit onnistuvat kaiken kokoisina.

Miten tilaus etenee?

1. Valittuanne tarvittavat tapahtumarannekkeet, passit ja bannerit, niin voitte lisätä tilauksen ostoskoriin ja täyttää siellä tarvittavat osoite - sekä maksutiedot. Voitte suorittaa maksun heti verkkopankin tai PayPalin kautta. Maksutavaksi voi valita myös Collector - laskun tai tilisiirron. Collector lasku saapuu noin postitse noin 2 - 4 viikon kuluttua tilauksesta. Jos olette valinneet maksutavaksi tilisiirron, niin lähetämme maksutiedot vasta kaikki yksityiskohdat sovittuamme. Tilisiirto toimii tarjouspyynnön lailla.

Jos tilausmääränne on isohko, sisältäen monia eri tuotteita, niin suosittelemme erillisen tarjouspyynnön kysymistä sähköpostitse info@unomas.fi. Pystymme tällöin arvioimaan fiksuimmat toteutusratkaisut tarpeisiinne.

2. Tilauksen vastaanotettuamme pyydämme teiltä painettavat kuvat tarvittavissa muodoissa sekä mahdolliset tarkennukset tilaukseen. Kun olemme vastaanottaneet kuvat, sopineet yksityiskohdat sekä tilauksen maksut, niin varaamme tilauksen käsittelyyn.

Rannakkeiden, passien ja bannereiden arvioitu tuotantoaika on n. 2 - 4 viikkoa. Tarvitsetteko materiaalit johonkin tiettyyn päivämäärään mennessä? Myös pikatoimitukset ovat yleensä mahdollisia. Kysy, niin katsomme tilanteet.

Kaikissa tilauksiin liittyvissä kysymyksissä saatte meihin yhteyden sähköpostitse info@unomas.fi. Autamme projektin läpiviennissä mielellämme.

Arvostelut 0 arvostelua