12'' Vinyylilevyt
12'' Vinyylilevyt 12'' Vinyylilevyt

12'' Vinyylilevyt

$ 2,732.75
Sisältää alv. 24 %

Tilaa 12'' vinyylilevyjä näyttävissä sleevekansissa. Pakettimme sisältävät kaiken ammattimaiseen jälleenmyyntiin tarvittavan.

12'' Vinyylilevyt

Tilaa 300-500 kpl legendaarisia 12'' vinyylilevyjä näyttävillä sleevekansilla. Pakettimme ovat täysin valmiita ja sisältävät kaiken ammattimaiseen jälleenmyyntiin tarvittavan. Tilaus sisältää:

1. 140 g mustat vinyylilevyt (standardi)

2. Moniväripainetut sleevekannet

3. Moniväripainetut labelit

4. Valkoiset paperiset sisäpussit

5. Kelmutuksen

6. Testiprässäykset

Tilauksen omista vinyylilevyistä saatte muutamalla stepillä:

1. Valitse levyjen määrä. Voitte valita 300 kpl - 500 kpl vinyylilevyjä. Tarvitsetteko isomman tai pienemmän erän levyjä? Voitte kysyä mahdollisuuksista sähköpostitse info@unomas.fi.

2. Lisää linkit musiikkitiedostoihin ja painoaineistoihin. Vaihtoehtoisesti voitte lähettää tiedostot myös sähköpostitse info@unomas.fi. Voitte tutustua kansien ja labeleiden aineisto-ohjeistuksiin esim. "liitteet" välilehdeltä tai pyytämällä ohjeistukset sähköpostitse.

3. Lisätkää tilaus osotoskoriin ja viimeistelkää tilaus. Tilauksen vastaanotettuamme tarkastamme tiedostot ja etenemme projektissa.

Huom! Vinyylilevyjen raaka-aine kustannukset ovat jatkuvassa muutoksessa ja projektin lopulliset hinnat pystymme varmistamaan vasta tilauksen yhteydessä. Suosittelemme siis valitsemaan kassalla maksutavaksi "Tilisiirron", joka toimii tarjouslomakkeen tyylisesti. Tilauksen vastaanotettuamme varmistamme ajantasaiset hinnat projektille ja lähetämme sähköpostitse hintatiedot hyväksyntäänne varten. Voitte tässä vaiheessa vielä päättää lähdetäänkö etenemään tilauksen kanssa. 

Hintoihin lisätää toimitukset tarvittaessa tai valmiit levyt voi tulla noutelemaan Espoosta.

Tarvitstteko isomman tai pienemmän erän levyjä? Oletteko kiinnostuneita vinyyleistä gatefold kansilla? Haluatteko paksummat 180g levyt tai levyt muulla kuin mustana värinä? Tarvitsetteko tupla-LP:n? Voitte olla yhteyksissä sähköpostitse, info@unomas.fi, niin räätälöimme juuri teidän toiveiden mukaisen paketin. 

Kaikissa tilauksiin liittyvissä kysymyksissä saatte meihin yhteyden sähköpostitse. Autamme projektin läpiviennissä mielellämme.

Paino:
125 kg
Arvostelut 0 arvostelua