12'' Vinyylilevyt
12'' Vinyylilevyt

12'' Vinyylilevyt

$ 1,411.38
Sisältää alv. 24.00 %

Tilaa 50 - 500 kpl 12'' vinyylilevyjä näyttävissä sleevekansissa. Pakettimme sisältävät kaiken ammattimaiseen jälleenmyyntiin tarvittavan. Ilmainen toimitus!

12'' Vinyylilevyt

Tilaa 50 - 500 kpl legendaarisia 12'' vinyylilevyjä näyttävillä sleevekansilla. Pakettimme ovat täysin valmiita ja sisältävät kaiken ammattimaiseen jälleenmyyntiin tarvittavan. Tilaus sisältää:

1. 140 g mustat vinyylilevyt (standardi)

2. Moniväripainetut sleevekannet

3. Moniväripainetut labelit

4. Valkoiset paperiset sisäpussit

5. Testierän ja kelmutuksen

Tilaus on äärimmäisen helppoa. Valitse vain toivomanne tilausmäärä, lisää tilaus ostoskoriin ja täytä kassalla tarvittavat tiedot. Maksutavaksi voitte valita verkkopankin, PayPalin tai tilisiirron. Jos valitsette maksutavaksi tilisiirron, niin lähetämme maksutiedot vasta kun olemme vastaanottaneet kaikki tarvittavat tiedot tuotantoa varten. 

Vinyylituotantoihin tarvitsemme teiltä valmiit musiikkitiedostot, graafiset aineistot (kansikuvat, levyyn tulevat labelit) sekä tilaustiedot. Voitte ladata aineisto-ohjeet "liitteet" välilehdeltä tai pyytää ne sähköpostitse.

Oletteko kiinnostuneita vinyyleistä gatefold kansilla? Haluatteko paksummat 180g levyt tai levyt muulla kuin mustana värinä? Tarvitsetteko tupla-LP:n? Voitte olla yhteyksissä sähköpostitse info@unomas.fi, niin räätälöimme juuri teidän toiveiden mukaisen paketin. Kaikissa tilauksiin liittyvissä kysymyksissä saatte meihin yhteyden sähköpostitse. Autamme projektin läpiviennissä mielellämme.

Paino:
125 kg
Arvostelut 0 arvostelua