7'' Vinyylilevyt
7'' Vinyylilevyt 7'' Vinyylilevyt

7'' Vinyylilevyt

999,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Tilaa 100 - 500 kpl 7'' vinyylilevyjä näyttävissä sleevekansissa. Pakettimme sisältävät kaiken ammattimaiseen jälleenmyyntiin tarvittavan. Ilmainen toimitus!

7'' Vinyylilevyt

Tilaa 100 - 500 kpl legendaarisia 7'' vinyylilevyjä näyttävillä sleevekansilla. Levyt sopivat singlejulkaisuihin. Pakettimme ovat täysin valmiita ja sisältävät kaiken ammattimaiseen jälleenmyyntiin tarvittavan. Tilaus sisältää:

1. 40 g mustat vinyylilevyt (standardi)

2. Moniväripainetut sleevekannet

3. Moniväripainetut labelit

4. Valkoiset paperiset sisäpussit

Tilaus on äärimmäisen helppoa. Valitse vain toivomanne tilausmäärä, lisää tilaus ostoskoriin ja täytä kassalla tarvittavat tiedot. Maksutavaksi voitte valita verkkopankin, Collector - laskun, PayPalin tai tilisiirron. Jos valitsette maksutavaksi tilisiirron, niin lähetämme maksutiedot vasta kun olemme vastaanottaneet kaikki tarvittavat tiedot tuotantoa varten. Tilauksen vastaanotettuamme olemme teihin yhteydessä sähköpostitse tarvittavien materiaalien tiimoilta.

Haluatteko levynne mulla kuin mustalla värillä? Olkaa yhteyksissä sähköpostitse info@unomas.fi, niin räätälöimme juuri teidän toiveiden mukaisen paketin. Kaikissa tilauksiin liittyvissä kysymyksissä saatte meihin yhteyden sähköpostitse. Autamme projektin läpiviennissä mielellämme.


Paino:
125 kg
Arvostelut 0 arvostelua