CD - levyt Digipakissa
CD - levyt Digipakissa CD - levyt Digipakissa

CD - levyt Digipakissa

$ 542.81
Sisältää alv. 24 %

Tilaa 100 - 500 kpl Digipak - koteloihin pakattuja CD - levyjä. Pakettimme sisältävät kaiken ammattimaiseen jälleenmyyntiin tarvittavan. Ilmainen toimitus!

CD:t - Digipakissa

Tilaa 100 - 500 kpl trendikkäisiin digipak - koteloihin pakattuja CD - levyjä. Pakettimme ovat täysin valmiita ja sisältävät kaiken ammattimaiseen jälleenmyyntiin tarvittavan. Tilaus sisältää:

1. Tehdasprässätyt CD-levyt

2. 4-sivun digipak kotelot

3. Moniväripainatukset levyn pintaan

4. Halutessanne 4-sivuisen, 8-sivuisen, 12-sivuisen tai 16-sivuisen vihkosen

Tilaus on äärimmäisen helppoa. Valitse vain toivomanne tilausmäärä, toimita linkit musiikki - ja painoaineistoihin sekä viimeistele tilaus kassalla. Maksutavaksi voitte valita verkkomaksut (verifone), Collector - laskun, PayPalin tai tilisiirron. Jos valitsette maksutavaksi tilisiirron, niin lähetämme maksutiedot vasta kun olemme vastaanottaneet kaikki tarvittavat tiedot tuotantoa varten. 

Voitte halutessanne toimittaa audio - ja graafiset aineistot meille myös sähköpostitse info@unomas.fi. Voitte ladat aineisto-ohjeet liitteet - välilehdeltä tai pyytää ne meilitse.

Tarvitsetteko enemmän levyjä tai haluatteko yksilöidä tilaustanne? Onnistuu! Kaikissa tilauksiin liittyvissä kysymyksissä saatte meihin yhteyden sähköpostitse info@unomas.fi. Autamme projektin läpiviennissä mielellämme.


Paino:
125 kg
Arvostelut 0 arvostelua