CD - levyt Kartonkitaskussa
CD - levyt Kartonkitaskussa

CD - levyt Kartonkitaskussa

350,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Tilaa 100 - 300 kpl promokuoriin pakattuja CD - levyjä. Pakettimme sisältävät kaiken ammattimaiseen jälleenmyyntiin tarvittavan. Ilmainen toimitus!

CD - levyt - Kartonkitaskussa

Tilaa 100 - 300 kpl edullisiin promokuoriin pakattuja CD - levyjä. Pakettimme ovat täysin valmiita ja sisältävät kaiken ammattimaiseen jälleenmyyntiin tarvittavan. Tilaus sisältää:

1.Tehdasprässätyt CD-levyt

2. Moniväripainetut kartonkikuoret

3. Moniväripainatukset levyn pintaan

Tilaus on äärimmäisen helppoa. Valitse vain toivomanne tilausmäärä, lisää tilaus ostoskoriin ja täytä kassalla tarvittavat tiedot. Maksutavaksi voitte valita verkkopankin, Collector - laskun, PayPalin tai tilisiirron. Jos valitsette maksutavaksi tilisiirron, niin lähetämme maksutiedot vasta kun olemme vastaanottaneet kaikki tarvittavat tiedot tuotantoa varten. Tilauksen vastaanotettuamme olemme teihin yhteydessä sähköpostitse tarvittavien materiaalien tiimoilta.

Tarvitsetteko enemmän levyjä tai haluatteko yksilöidä tilaustanne? Onnistuu! Kaikissa tilauksiin liittyvissä kysymyksissä saatte meihin yhteyden sähköpostitse info@unomas.fi. Autamme projektin läpiviennissä mielellämme.

Paino:
125 kg
Arvostelut 0 arvostelua