Mukit
Mukit Mukit

Mukit

$ 27.33
Sisältää alv. 24 %

Tilaa 1 - 100 kpl omalla designillanne personituja mukeja. Laadukkaat ja kestävät painatukset yksi - tai monivärisistä kuvista. Ilmainen toimitus!

Toimitusaika 10 - 30 työpäivää

Mukit

Tilaa 1 -100 kpl omalla designillanne personituja mukeja. Mukit voidaan toteuttaa yksi - tai moniväripainettuna toivomastanne kuvasta. Tilauksen saat eteenpäin näin:

1. Valitse mukien väri. Tarjoamme mukeja ensisijaisesti täysvalkoisena. Haluatteko mukinne värillisellä ottimella? Sekin onnistuu, pyytäkää tarjous sähköpostitse info@unomas.fi

2. Valitse mukien määrä. Voitte valita mukeja tarpeidenne mukaan 1 - 100 kpl. Tarvitsetteko isomman erän tai etkö löydä toivomaanne tilausmäärää valikosta? Myös muut tuotantomäärät ovat mahdollisia, kysy lisää vaihtoehdoista: info@unomas.fi.

3. Valitse printin asettelu. Painatus voidaan asetella mukin eteen keskelle, vasemmalle reunalle, oikealle reunalle, molempiin reunoihin tai kokonaan mukin ympäri. Asettelu hahmotetaan niin, että mukin otin on kantajan puolella.

4. Lisää linkki painettavaan kuvaan. Vaihtoehtoisesti voitte lähettää designin myös sähköpostitse info@unomas.fi. Voitte ladata painatusohjeet "liitteet" välilehdeltä.

5. Lisää tilaus ostoskoriin ja täytä tarvittavat tiedot. Tilauksen vastaanotettuamme arvioimme painettavan kuvan ja lähetämme sähköpostitse mallivedoksen mukista hyväksyntäänne varten.

6. Kun olette hyväksyneet vedoksen, varaamme tilauksen käsittelyyn. Huom! Jos olette valinneet maksutavaksi tilisiirron, niin lähetämme vielä vedoksen hyväksymisen jälkeen tiedot maksusuoritustanne varten. Tilaus saatetaan käsittelyyn maksusuorituksen saatuamme.

Mukien arvioitu tuotantoaika on n.10-15 työpäivää. Tarvitsetteko mukit johonkin tiettyyn päivämäärään mennessä? Kysy, niin katsomme tilanteet.

Kaikissa tilauksiin liittyvissä kysymyksissä saatte meihin yhteyden sähköpostitse info@unomas.fi. Autamme projektin läpiviennissä mielellämme.


Paino:
125 kg
Arvostelut 0 arvostelua