Aurinkolasit
Aurinkolasit

Aurinkolasit

99,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Tilaa 10 - 5000 kpl logollanne personoituja kesäisiä aurinkolaseja. Logo toteutetaan 1-väripainettuna vasempaan sankaan. Ilmainen toimitus!

Toimitusaika 10 - 30 työpäivää

Aurinkolasit

Tilaa 10 - 5000 kpl logollanne personoituja aurinkolaseja. Nämä kesäiset lasit sisältävät UV400 suojan ja ne voidaan toteuttaa 1-väripainettuna vasempaan sankaan. Tilauksen saat eteenpäin näin:

1. Valitse aurinkolasien määrä.
Voitte valita aurinkolaseja tarpeidenne mukaan 10  - 5000 kpl. Etkö löydä toivomaanne tilausmäärää valikosta? Myös muut tuotantomäärät ovat mahdollisia, kysy lisää vaihtoehdoista: info@unomas.fi.

2. Valitse aurinkolasien väri. Voitte valita aurinkolasinne ensisijaisesti mustana tai valkoisena. Haluatteko lasinne muun värisenä? Sekin onnistuu, mutta vain yli 100 kpl tilauksissa.

3. Lisää linkki painettavaan kuvaan. 
Vaihtoehtoisesti voitte lähettää designin myös sähköpostitse info@unomas.fi. Voitte ladata painatusohjeet "liitteet" välilehdeltä. Huomoittehan, että nämä kyseiset aurinkolasit toteutaan 1-väripainatuksella.

4. Lisää mahdolliset lisätiedot tilaukseen. Haluatteko lasinne muuna kuin mustana tai valkoisena? Voitte ilmoittaa toivomanne värin tässä.

5. Lisää tilaus ostoskoriin ja täytä tarvittavat tiedot. Tilauksen vastaanotettuamme arvioimme painettavan kuvan ja lähetämme sähköpostitse mallivedoksen lasista hyväksyntäänne varten.

6. Kun olette hyväksyneet vedoksen, varaamme tilauksen käsittelyyn. Huom! Jos olette valinneet maksutavaksi tilisiirron, niin lähetämme vielä vedoksen hyväksymisen jälkeen tiedot maksusuoritustanne varten. Tilaus saatetaan käsittelyyn maksusuorituksen saatuamme.

Aurinkolasien arvioitu tuotantoaika on n. 2 - 3 viikkoa. Tarvitsetteko lasit johonkin tiettyyn päivämäärään mennessä? Kysy, niin katsomme tilanteet.

Kaikissa tilauksiin liittyvissä kysymyksissä saatte meihin yhteyden sähköpostitse info@unomas.fi. Autamme projektin läpiviennissä mielellämme.


Paino:
125 kg
Arvostelut 0 arvostelua