Pullonavaajat - 1-väripainettuna
Pullonavaajat - 1-väripainettuna

Pullonavaajat - 1-väripainettuna

$ 437.24
Sisältää alv. 24 %

Tilaa 100 - 500 kpl omalla logollanne personoituja pullonavaajia. Pullonavaajat toteutetaan laadukkaalla 1-väripainatuksella. Ilmainen toimitus!

Toimitusaika 10 - 30 työpäivää

Pullonavaajat - 1-väripainettuna

Tilaa 100 - 500 kpl omalla logollanne personoituja pullonavaajia. Pullonavaajat toteutetaan 1-väripainatuksella logostanne. 

Tilauksen omista pullonavaajista saat eteenpäin seuraavasti:

1. Valitse toteutusmenetelmä. Pullonavaajat toteutetaan 1-väripainettuna haluamallanne logolla.

2. Valitse pullonavaajien väri ja määrä. Voitte valita pullonavaajia tarpeidenne mukaan 100 - 500 kpl. Ettekö löydä toivomanne tilausmäärää valikosta? Myös muut tuotantomäärät ovat mahdollisia. Voitte kysyä vaihtoehtoidasta lisää sähköpostitse info@unomas.fi.

Pullonavaajia on valittavissa valkoisena, sinisenä ja punaisena värivaihtoehtona.

2. Lisää linkki painettavaan kuvaan. Vaihtoehtoisesti voitte lähettää designin myös sähköpostitse info@unomas.fi. Logo tulisi toimittaa hyvänlaatuisena 300 dpi:n resoluutioisena kuvatiedostona. Painoalueen koko on noin 50 mm x 30 mm.

3. Lisää tilaus ostoskoriin ja täytä tarvittavat tiedot. Tilauksen vastaanotettuamme arvioimme painettavan kuvan. Jos kaikki on kuvan osalta kunnossa, niin etenemme tuotantoihin.

Huom! Jos olette valinneet maksutavaksi tilisiirron, niin lähetämme vielä vedoksen hyväksymisen jälkeen tiedot maksusuoritustanne varten. Tilaus saatetaan käsittelyyn maksusuorituksen saatuamme.

Pullonavaajien arvioitu tuotantoaika on noin 7 - 15 työpäivää. Tarvitsetteko avaajat johonkin tiettyyn päivämäärään mennessä? Kysy, niin katsomme tilanteet.

Kaikissa tilauksiin liittyvissä kysymyksissä saatte meihin yhteyden sähköpostitse info@unomas.fi. Autamme projektin läpiviennissä mielellämme.Paino:
125 kg
Arvostelut 0 arvostelua