Side stage banderolli
Side stage banderolli

Side stage banderolli

100,01 €
Sisältää alv. 24 %

Tilaa tästä näyttävät lavan reunalle aseteltavat side stage roll up banderollit. Laadukkaat painatukset yksi - tai monivärisistä kuvista. Ilmainen toimitus!

Toimitusaika 10 - 30 työpäivää

Side stage banderolli

Tilaa tästä näyttävät lavan reunalle aseteltavat side stage banderollit. Banderollit ovat roll up toteutuksella ja tukevampia keikoille soveltuvia malleja. Tilauksen saat eteenpäin näin:

1. Valitse banderollien koko ja määrä. Banderolleja on saatavilla klassisella 80 x 200 cm koolla. Voitte valita tilaukseenne yhden tai kaksi banderollia. Tarvitsetko banderolleja useamman kuin 2 kappaletta tai etsittekö muun kokoista? Ota yhteyttä sähköpostitse info@unomas.fi, niin etsitään fiksuin toteutus tarpeisiinne. 

2. Lisää linkki painettavaan kuvaan. Vaihtoehtoisesti voitte lähettää designin myös sähköpostitse info@unomas.fi. Voitte ladata painatusohjeet "liitteet" välilehdeltä.

3. Lisää tilaus ostoskoriin ja täytä tarvittavat tiedot. Tilauksen vastaanotettuamme arvioimme painettavan kuvan ja lähetämme sähköpostitse mallivedoksen side stage banderollista hyväksyntäänne varten.

4. Kun olette hyväksyneet vedoksen, varaamme tilauksen käsittelyyn. Huom! Jos olette valinneet maksutavaksi tilisiirron, niin lähetämme vielä vedoksen hyväksymisen jälkeen tiedot maksusuoritustanne varten. Tilaus saatetaan käsittelyyn maksusuorituksen saatuamme.

Side stage banderollien arvioitu tuotantoaika on noin 7-15 työpäivää. Tarvitsetteko banderollit johonkin tiettyyn päivämäärään mennessä? Kysy, niin katsomme tilanteet.

Kaikissa tilauksiin liittyvissä kysymyksissä saatte meihin yhteyden sähköpostitse info@unomas.fi. Autamme projektin läpiviennissä mielellämme.Paino:
125 kg
Arvostelut 0 arvostelua