Brodeeratut Kangasmerkit [Premium]
Brodeeratut Kangasmerkit [Premium] Brodeeratut Kangasmerkit [Premium]

Brodeeratut Kangasmerkit [Premium]

200,00 €
Sisältää alv. 24 %

Tilaa 50 - 1 000 kpl premium kangasmerkkejä. Premium merkit ovat kestäviä ja ne voidaan toteuttaa laadukkaasti brodeerattuna tai painettuna. Ilmainen toimitus!

Toimitusaika 10 - 30 työpäivää

Kangasmerkit brodeerattuna [Premium]

Tilaa 50 - 1 000 kpl kangasmerkkejä laadukkalla brodeerauksella. Premium merkit ovat viimeistelty kestävillä ommeluilla reunoilla. Tilauksen saat eteenpäin näin:

1. Valitse kangasmerkkien koko. 
Voitte valita merkkinne 12 x 5 cm, 8 x 8 cm tai 8 cm koossa. Etkö löydä toivomaanne kokoa valikosta? Myös muut koot ovat mahdollisia, kysy lisää sähköpostitse info@unomas.fi.

2. Valitse toteutusmenetelmä. Legendaarinen brodeeraus soveltuu hyvin esimerkiksi logomerkkien toteutukseen.

3. Valitse kangasmerkkien määrä. Voitte valita merkkien määräksi tarpeidenne mukaan 50 - 1 000 kpl. Etkö löydä toivomaanne tilausmäärää valikosta? Myös muut tuotantomäärät ovat mahdollisia, kysy lisää vaihtoehdoista info@unomas.fi.

4. Lisää linkki painettavaan kuvaan. Paino-aineisto olisi hyvä saada joko vektorigrafiikka muodossa tai hyvänlaatuisena 300 dpi:n resoluutiolla varustettuna kuvatiedostona. 

5. Lisää tilaus ostoskoriin ja täytä tarvittavat tiedot. Tilauksen vastaanotettuamme arvioimme painettavan kuvan ja lähetämme sähköpostitse mallivedoksen merkistä hyväksyntäänne varten.

6. Kun olette hyväksyneet vedoksen, varaamme tilauksen käsittelyyn. Huom! Jos olette valinneet maksutavaksi tilisiirron, niin lähetämme vielä vedoksen hyväksymisen jälkeen tiedot maksusuoritustanne varten. Tilaus saatetaan käsittelyyn maksusuorituksen saatuamme.

Premium kangasmerkkien arvioitu tuotantoaika on 10-15 työpäivää. Tarvitsetteko merkit johonkin tiettyyn päivämäärään mennessä? Kysy, niin katsomme tilanteet.

Kaikissa tilauksiin liittyvissä kysymyksissä saatte meihin yhteyden sähköpostitse info@unomas.fi. Autamme projektin läpiviennissä mielellämme.Paino:
125 kg
Arvostelut 0 arvostelua