Kangasmerkit [Premium]
Kangasmerkit [Premium] Kangasmerkit [Premium] Kangasmerkit [Premium]

Kangasmerkit [Premium]

$ 213.86
Sisältää alv. 24.00 %

Tilaa 50 - 1 000 kpl premium kangasmerkkejä. Premium merkit ovat kestäviä ja ne voidaan toteuttaa laadukkaasti brodeerattuna tai painettuna. Ilmainen toimitus!

Toimitusaika 10 - 30 työpäivää

Kangasmerkit [Premium]

Tilaa 50 - 1 000 kpl kangasmerkkejä laadukkaasta premium valikoimastamme. Premium merkit ovat viimeistelty kestävillä ommeluilla reunoilla ja ne voidaan toteuttaa brodeerattuna tai painettuna. Tilauksen saat eteenpäin näin:

1. Valitse kangasmerkkien koko. 
Voitte valita merkkinne 12 x 4 cm, 8 x 8 cm tai 8 cm koossa. Etkö löydä toivomaanne kokoa valikosta? Myös muut koot ovat mahdollisia, kysy lisää sähköpostitse info@unomas.fi.

2. Valitse toteutusmenetelmä. Voimme toteuttaa premium merkit brodeerattuna, 1-väripainettuna tai moniväripainettuna. Etkö ole varma mikä menetelmä on designillenne toimivin? Valitkaa siinä tapauksessa menetelmäksi "parhaiten sopiva", niin arvioimme asiantuntevan tuotantotiimimme kanssa fiksuimman toteutuksen kuvallenne. 

3. Valitse kangasmerkkien määrä. Voitte valita merkkien määräksi tarpeidenne mukaan 50 - 1 000 kpl. Etkö löydä toivomaanne tilausmäärää valikosta? Myös muut tuotantomäärät ovat mahdollisia, kysy lisää vaihtoehdoista info@unomas.fi.

4. Lisää linkki painettavaan kuvaan. Vaihtoehtoisesti voitte lähettää designin myös sähköpostitse info@unomas.fi. Voitte ladata painatusohjeet "liitteet" välilehdeltä.

5. Lisää tilaus ostoskoriin ja täytä tarvittavat tiedot. Tilauksen vastaanotettuamme arvioimme painettavan kuvan ja lähetämme sähköpostitse mallivedoksen merkistä hyväksyntäänne varten.

6. Kun olette hyväksyneet vedoksen, varaamme tilauksen käsittelyyn. Huom! Jos olette valinneet maksutavaksi tilisiirron, niin lähetämme vielä vedoksen hyväksymisen jälkeen tiedot maksusuoritustanne varten. Tilaus saatetaan käsittelyyn maksusuorituksen saatuamme.

Premium kangasmerkkien arvioitu tuotantoaika on n. 2 - 5 viikkoa. Tarvitsetteko merkit johonkin tiettyyn päivämäärään mennessä? Kysy, niin katsomme tilanteet.

Kaikissa tilauksiin liittyvissä kysymyksissä saatte meihin yhteyden sähköpostitse info@unomas.fi. Autamme projektin läpiviennissä mielellämme.


Paino:
125 kg
Arvostelut 0 arvostelua