Bassorumpukalvo (omalla painatuksella)
Bassorumpukalvo (omalla painatuksella) Bassorumpukalvo (omalla painatuksella) Bassorumpukalvo (omalla painatuksella)

Bassorumpukalvo (omalla painatuksella)

$ 213.15
Sisältää alv. 24 %

Tilaa näyttävä personoitu bassorumpukalvo omalla logolla tai designillasi.

Toimitusaika 10 - 30 työpäivää

Bassorumpukalvo

Tilaa näyttävä personoitu bassorumpukalvo omalla desingillasi. Kalvo voidaan painaa pelkällä logolla tai full print - tyylisesti kokonaisuudessaan. Hinnat sisältävät myös mahdollisuuden personoiduille mikinrei'älle. Tilauksen omasta bassarikalvosta saat eteenpäin näin:

1. Valitse bassorumpukalvon koko. Rumpukalvoja on saatavilla 18'', 20'', 22'' ja 24'' kooilla.

2. Valitse mikinrei'än paikka. Valittavissa oikea alareuna, vasen alareuna tai kustomoitu asettelu. Jos haluatte kustomoidun asettelun, niin kerrottehan toivenne "lisätietoja tilaukseen" - kenttään.

3. Lisää linkki painettavaan kuvaan. Vaihtoehtoisesti voitte lähettää designin myös sähköpostitse info@unomas.fi.

4. Lisää tilaus ostoskoriin ja täytä tarvittavat tiedot. Tilauksen vastaanotettuamme arvioimme painettavan kuvan ja lähetämme sähköpostitse mallivedoksen kalvosta hyväksyntäänne varten.

5. Kun olette hyväksyneet vedoksen, varaamme tilauksen käsittelyyn. Huom! Jos olette valinneet maksutavaksi tilisiirron, niin lähetämme vielä vedoksen hyväksymisen jälkeen tiedot maksusuoritustanne varten. Tilaus saatetaan käsittelyyn maksusuorituksen saatuamme.

Rumpukalvojen arvioitu tuotantoaika on noin 10 - 15 työpäivää. Tarvitsetteko kalvon johonkin tiettyyn päivämäärään mennessä? Kysy, niin katsomme tilanteet.

Kaikissa tilauksiin liittyvissä kysymyksissä saatte meihin yhteyden sähköpostitse info@unomas.fi. Autamme projektin läpiviennissä mielellämme.Paino:
20 kg
Arvostelut 0 arvostelua