Kitarahihna omalla logolla (nahka)
Kitarahihna omalla logolla (nahka) Kitarahihna omalla logolla (nahka)

Kitarahihna omalla logolla (nahka)

150,00 €
Sisältää alv. 24 %

Tilaa tyylikäs kustomoitu kitarahihna omalla logollanne. Painatus voidaan toteuttaa yksi - tai monivärisenä. Laadukkaat ja kestävät nahkasta valmistetut hihnat.

Toimitusaika 10 - 30 työpäivää

Kitarahihna omalla logollanne (nahka)

Tilaa tyylikäs kustomoitu kitarahihna omalla desingillasi. Painatus voidaan toteuttaa yksi - tai monivärisenä. Nahkaisia kitarahihnoja on saatavilla 64 mm levyisenä. Voitte valita hihnanne joko mustana tai ruskena. Tilauksen saat eteenpäin näin:

1. Valitse hihnan väri. Hihnoja on saatavilla mustana tai nahkan ruskeana.

2. Valitse hihnan koko. Hihnoja on saatavilla 64 mm levyisenä.

3. Lisää linkki painettavaan kuvaan. Vaihtoehtoisesti voitte lähettää designin myös sähköpostitse info@unomas.fi. Painoaineisto olisi hyvä saada 300 dpi:n resoluutiolla varustettuna kuvatiedostona tai vektorigrafiikkaa muodossa.

4. Lisää tilaus ostoskoriin ja täytä tarvittavat tiedot. Tilauksen vastaanotettuamme arvioimme painettavan kuvan ja lähetämme sähköpostitse mallivedoksen hihnasta hyväksyntäänne varten.

5. Kun olette hyväksyneet vedoksen, varaamme tilauksen käsittelyyn. Huom! Jos olette valinneet maksutavaksi tilisiirron, niin lähetämme vielä vedoksen hyväksymisen jälkeen tiedot maksusuoritustanne varten. Tilaus saatetaan käsittelyyn maksusuorituksen saatuamme.

Kitarahihnojen arvioitu tuotantoaika on n. 10 - 25 työpäivää. Tarvitsetteko hihnat johonkin tiettyyn päivämäärään mennessä? Kysy, niin katsomme tilanteet.

Kaikissa tilauksiin liittyvissä kysymyksissä saatte meihin yhteyden sähköpostitse info@unomas.fi. Autamme projektin läpiviennissä mielellämme.Paino:
125 kg
Arvostelut 0 arvostelua