Kitarahihna
Kitarahihna Kitarahihna

Kitarahihna

$ 157.86
Sisältää alv. 24.00 %

Tilaa tyylikäs personoitu kitarahihna omalla desingillasi. Näyttävät painatukset yksi - tai monivärisestä designista. Ilmainen toimitus!

Toimitusaika 10 - 30 työpäivää

Kitarahihna

Tilaa tyylikäs personoitu kitarahihna omalla desingillasi. Painatus voidaan toteuttaa yksi - tai monivärisenä. Kitarahihnoja on saatavilla 6,35 cm ja 8,9 cm leveyksillä. Voitte valita hihnanne joko mustana tai ruskena. Tilauksen saat eteenpäin näin:

1. Valitse hihnan väri. Hihnoja on saatavilla mustana tai nahkan ruskeana.

2. Valitse hihnan koko. Hihnoja on saatavilla 6,35 cm (2,5 inch) tai 8,90 cm (3,5 inch) levyisenä. 

3. Lisää linkki painettavaan kuvaan. Vaihtoehtoisesti voitte lähettää designin myös sähköpostitse info@unomas.fi. Voitte ladata painatusohjeet "liitteet" välilehdeltä.

4. Lisää tilaus ostoskoriin ja täytä tarvittavat tiedot. Tilauksen vastaanotettuamme arvioimme painettavan kuvan ja lähetämme sähköpostitse mallivedoksen hihnasta hyväksyntäänne varten.

5. Kun olette hyväksyneet vedoksen, varaamme tilauksen käsittelyyn. Huom! Jos olette valinneet maksutavaksi tilisiirron, niin lähetämme vielä vedoksen hyväksymisen jälkeen tiedot maksusuoritustanne varten. Tilaus saatetaan käsittelyyn maksusuorituksen saatuamme.

Kitarahihnojen arvioitu tuotantoaika on n. 2 - 5 viikkoa. Tarvitsetteko hihnat johonkin tiettyyn päivämäärään mennessä? Kysy, niin katsomme tilanteet.

Kaikissa tilauksiin liittyvissä kysymyksissä saatte meihin yhteyden sähköpostitse info@unomas.fi. Autamme projektin läpiviennissä mielellämme.Paino:
124 kg
Arvostelut 0 arvostelua