Käyntikortit
Käyntikortit

Käyntikortit

32,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Tilaa 50 - 10 000 kpl laadukkaita ja tukevia (400 gsm) käyntikortteja. Näyttävät painatukset yksi - tai monivärisistä kuvista. Ilmainen toimitus!

Toimitusaika 10 - 30 työpäivää

Käyntikortit

Tilaa 50 - 10 000 kpl laadukkaita ja tukevia (400 gsm) käyntikortteja suositulla 8,5 x 5,5 cm koolla. Käyntikortit voidaan toteuttaa yksi - tai moniväripainettuna toivomastanne kuvasta. Hinnat sisältävät painatukset kortin molemmille puolille. Tilauksen saat eteenpäin näin:

1. Valitse käyntikorttien koko.
Oletteko kiinnostuneita korteista muulla kuin standarikoollamme? Myös muut koot ovat mahdollisia, kysy lisää sähköpostitse info@unomas.fi.

2. Valitse käyntikorttien määrä. Voitte valita käyntikorttien määräksi tarpeidenne mukaan 50 - 10 000 kpl. Etkö löydä toivomaanne tilausmäärää valikosta? Myös muut tuotantomäärät ovat mahdollisia, kysy lisää vaihtoehdoista: info@unomas.fi.

3. Valitse käyntikorttien printti. Voitte valita käynttikortteihin joko eri kuvan molemmille puolille, saman kuvan molemmille puolille tai ainoastaan yksipuoleisen painatuksen.

4. Lisää linkki painettavaan kuvaan. Vaihtoehtoisesti voitte lähettää designin myös sähköpostitse info@unomas.fi. Voitte ladata painatusohjeet "liitteet" välilehdeltä.

5. Lisää tilaus ostoskoriin ja täytä tarvittavat tiedot. Tilauksen vastaanotettuamme arvioimme painettavan kuvan ja lähetämme sähköpostitse mallivedoksen käyntikortista hyväksyntäänne varten.

6. Kun olette hyväksyneet vedoksen, varaamme tilauksen käsittelyyn. Huom! Jos olette valinneet maksutavaksi tilisiirron, niin lähetämme vielä vedoksen hyväksymisen jälkeen tiedot maksusuoritustanne varten. Tilaus saatetaan käsittelyyn maksusuorituksen saatuamme.

Käyntikorttien arvioitu tuotantoaika on n. 1 - 3 viikkoa. Tarvitsetteko kortit johonkin tiettyyn päivämäärään mennessä? Kysy, niin katsomme tilanteet.

Kaikissa tilauksiin liittyvissä kysymyksissä saatte meihin yhteyden sähköpostitse info@unomas.fi. Autamme projektin läpiviennissä mielellämme.


Paino:
125 kg
Arvostelut 0 arvostelua