Plektrat - Kaulakoruna
Plektrat - Kaulakoruna

Plektrat - Kaulakoruna

40,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Tilaa 1 - 5 000 kpl personoituja kaulakoruksi soveltuvia plektroja. Näyttävät painatukset yksi - tai monivärisestä kuvasta. Ilmainen toimitus!

Toimitusaika 10 - 30 työpäivää

Plektrat - Kaulakoruna

Tilaa 1 - 5 000 kpl personituja plektroja kaulakoruna. Tilauksen kaulakoru plektroista saat eteenpäin näin:

1. Valitse plektrojen väri
. Voitte valita plektrat joko mustana, valkoisena tai muulla värillä. Jos valintanne on "muu väri", tarkennattehan toivomanne värin "lisätietoja tilaukseen" - kohdassa. 

2. Valitse plektrojen koko. Kaulakoru plektrat ovat saatavilla 1.0 mm paksuisena.

3. Valitse plektrojen määrä. Voitte valita kaulakoruna käytettävien plektrojen määräksi tarpeidenne mukaan 1 - 5 000 kpl. Etkö löydä toivomaanne tilausmäärää valikosta? Myös muut tuotantomäärät ovat mahdollisia, kysy lisää vaihtoehdoista info@unomas.fi

4. Lisää linkki painettavaan kuvaan. Vaihtoehtoisesti voitte lähettää designin myös sähköpostitse info@unomas.fi. Voitte ladata painatusohjeet "liitteet" välilehdeltä.

5. Lisää tilaus ostoskoriin ja täytä tarvittavat tiedot. Tilauksen vastaanotettuamme arvioimme painettavan kuvan ja lähetämme sähköpostitse mallivedoksen plektrasta hyväksyntäänne varten.

6. Kun olette hyväksyneet vedoksen, varaamme tilauksen käsittelyyn. Huom! Jos olette valinneet maksutavaksi tilisiirron, niin lähetämme vielä vedoksen hyväksymisen jälkeen tiedot maksusuoritustanne varten. Tilaus saatetaan käsittelyyn maksusuorituksen saatuamme.

Kaulakoru plektrojen arvioitu tuotantoaika on n. 2 - 5 viikkoa. Tarvitsetteko korut johonkin tiettyyn päivämäärään mennessä? Kysy, niin katsomme tilanteet.

Kaikissa tilauksiin liittyvissä kysymyksissä saatte meihin yhteyden sähköpostitse info@unomas.fi. Autamme projektin läpiviennissä mielellämme.


Paino:
125 kg
Arvostelut 0 arvostelua