Plektrat - 2-puoleinen painatus
Plektrat - 2-puoleinen painatus

Plektrat - 2-puoleinen painatus

70,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Tilaa 50 - 10 000 kpl personoituja plektroja suositusta standardivalikoimastamme. Näyttävät painatukset yksi - tai monivärisistä kuvista. Ilmainen toimitus!

Toimitusaika 10 - 30 työpäivää

Plektrat - 2-puoleinen painatus

Tilaa 50 - 10 000 kpl personoituja plektroja suositusta standardivalikoimastamme. Plektroja on saatavilla 0.71, 0.81 ja 1.0 kooissa. Plektrat ovat valkoisia ja ne voidaan toteuttaa "Full Print" - tyylisesti kokonaan painettuna toivomallanne designilla. Tilauksen saat eteenpäin näin:

1. Valitse plektrojen väri. Plektrat ovat lähtökohtaisesti valkoisia ja ne voidaan toteuttaa full print - painatuksella. Myös muun värisiä plektroja on tarvittaessa saatavilla. Voitte kysyä vaihtoehdoista lisää sähköpostitse info@unomas.fi. 

2. Valitse plektrojen koko. Plektroja on saatavilla 0.71, 0,81 ja 1.0 mm paksuuksilla. Tarvitsetteko plekunne paksumpana? Myös muita kokoja on saatavilla, voitte kysyä vaihtoehdoista lisää sähköpostitse info@unomas.fi.

3. Valitse plektrojen määrä. Voitte valita plektrojen määräksi tarpeidenne mukaan 50 - 10 000 kpl. Etkö löydä toivomaanne tilausmäärää valikosta? Myös muut tuotantomäärät ovat mahdollisia, kysy lisää vaihtoehdoista info@unomas.fi.

4. Valitse plektrojen printti. Voitte valita 2-puoleisesti painettaviin plektroihin joko eri kuvan molemmille puolille tai saman kuvan molemmille puolille.

5. Lisää linkki painettavaan kuvaan. Vaihtoehtoisesti voitte lähettää designin myös sähköpostitse info@unomas.fi. Voitte ladata painatusohjeet "liitteet" välilehdeltä.

6. Lisää tilaus ostoskoriin ja täytä tarvittavat tiedot. Tilauksen vastaanotettuamme arvioimme painettavan kuvan ja lähetämme sähköpostitse mallivedoksen plektrasta hyväksyntäänne varten.

7. Kun olette hyväksyneet vedoksen, varaamme tilauksen käsittelyyn.
Huom! Jos olette valinneet maksutavaksi tilisiirron, niin lähetämme vielä vedoksen hyväksymisen jälkeen tiedot maksusuoritustanne varten. Tilaus saatetaan käsittelyyn maksusuorituksen saatuamme.

Plektrojen arvioitu tuotantoaika on n. 2 - 3 viikkoa. Tarvitsetteko plekut johonkin tiettyyn päivämäärään mennessä? Kysy, niin katsomme tilanteet.

Kaikissa tilauksiin liittyvissä kysymyksissä saatte meihin yhteyden sähköpostitse info@unomas.fi. Autamme projektin läpiviennissä mielellämme.


Paino:
125 kg
Arvostelut 0 arvostelua