A2 Julisteet
A2 Julisteet

A2 Julisteet

$ 94.98
Sisältää alv. 24 %

Tilaa 25 - 1000 kpl julisteita näyttävällä A2 koolla. Laadukkaat painatukset yksi - tai monivärisistä kuvista. Ilmainen toimitus!

Toimitusaika 10 - 30 työpäivää

Julisteet A2

Tilaa 25 - 1000 kpl julisteita näyttävällä A2 koolla. Julisteet voidaan toteuttaa yksi - tai moniväripainettuna toivomastanne kuvasta. Tilauksen saat eteenpäin näin:

1. Valitse julisteiden koko. Tästä valikoimasta löydätte julisteet A2 koolla (420 mm x 594 mm)

2. Valitse julisteiden määrä. Voitte valita julisteide määräksi tarpeidenne mukaan 25 - 1 000 kpl. Etkö löydä toivomaanne tilausmäärää valikosta? Myös muut tuotantomäärät ovat mahdollisia, kysy lisää vaihtoehdoista: info@unomas.fi.

3. Lisää linkki painettavaan kuvaan. Vaihtoehtoisesti voitte lähettää designin myös sähköpostitse info@unomas.fi. Voitte ladata painatusohjeet "liitteet" välilehdeltä.

4. Lisää tilaus ostoskoriin ja täytä tarvittavat tiedot. Tilauksen vastaanotettuamme arvioimme painettavan kuvan ja lähetämme tarvittaessa sähköpostitse mallivedoksen julisteesta hyväksyntäänne varten.

5. Kun olette hyväksyneet vedoksen tai kaikki on tilauksen osalta kunnossa, niin varaamme tilauksen käsittelyyn. Huom! Jos olette valinneet maksutavaksi tilisiirron, niin lähetämme vielä vedoksen hyväksymisen jälkeen tiedot maksusuoritustanne varten. Tilaus saatetaan käsittelyyn maksusuorituksen saatuamme.

Julisteiden arvioitu tuotantoaika on noin 5 - 15 työpäivää. Tarvitsetteko julkat johonkin tiettyyn päivämäärään mennessä? Kysy, niin katsomme tilanteet.

Kaikissa tilauksiin liittyvissä kysymyksissä saatte meihin yhteyden sähköpostitse info@unomas.fi. Autamme projektin läpiviennissä mielellämme.Paino:
125 kg
Arvostelut 0 arvostelua