Pipot - Kevä / Kesä Collection - 250 kpl
Pipot - Kevä / Kesä Collection - 250 kpl Pipot - Kevä / Kesä Collection - 250 kpl Pipot - Kevä / Kesä Collection - 250 kpl Pipot - Kevä / Kesä Collection - 250 kpl

Pipot - Kevä / Kesä Collection - 250 kpl

$ 2,396.15
Sisältää alv. 24.00 %

Tilaa 250 kpl kevyitä ja hengittäviä beanie-pipoja omalla logollanne. Pipot soveltuvat erinomaisesti kevät - ja kesäkäyttöön. Ilmainen toimitus!

Toimitusaika 10 - 30 työpäivää

Pipot – Kevät / Kesä Collection – 250 kpl

Tilaa 250 kpl kevyitä ja hengittäviä beanie-pipoja omalla logollanne. Pipot soveltuvat erinomaisesti kevät - ja kesäkäyttöön.

1. Valitse toteutusmenetelmä
. Voitte valita kesäpipoihin toteutukseksi 1-väripainatuksen. Haluatteko piponne mielummin brodeerattuna tai moniväripainettuna? Molemmat toteutukset ovat yleensä mahdollisia. Voitte kysyä vaihtoehdoista lisää sähköpostitse.

Suosittelemme välttämään pipopainatuksiin kovin ohuita kohtia sisältäviä designeja. Paljon yksityiskohtia sisältävät kuvat eivät yleensä käänny riittävä hyvin koristeompeluille tai painatuksille. Jos haluatte tiedustella kuvanne toimivuutta pipoihin, niin voitte lähettää designin ilmaiseen arviointiin sähköpostitse info@unomas.fi.

2. Valitse pipomalli. Lisätietoja Kevät / Kesä Collection vaihtoehdoista löytyy "liitteet" välilehdeltä.

3. Valitse päähineiden värit. 
Voitte valita pipoja yhdellä tai useammalla värillä. Ainoa kriteeri on, että painatuksen värit säilyvät samana. Mikäli haluatte painatuksiin värinvaihdon, niin olettehan meihin yhteydessä sähköpostitse info@unomas.fi ennen tilausta.

4. Lisää linkki painettavaan kuvaan.
Vaihtoehtoisesti voitte lähettää designin myös sähköpostitse info@unomas.fi. Voitte ladata painatusohjeet "liitteet" välilehdeltä.

5. Lisää mahdolliset lisätiedot tilaukseen.
Oletteko valinneet useampia pipojen värejä tilaukseen? Voitte tarkentaa tähän montako kpl:tta tulee mitäkin väriä.

6. Lisää tilaus ostoskoriin ja täytä tarvittavat tiedot. Tilauksen vastaanotettuamme arvioimme painettavan kuvan ja lähetämme sähköpostitse mallivedoksen piposta hyväksyntäänne varten.

7. Kun olette hyväksyneet vedoksen, varaamme tilauksen käsittelyyn. 
Huom! Jos olette valinneet maksutavaksi tilisiirron, niin lähetämme vielä vedoksen hyväksymisen jälkeen tiedot maksusuoritustanne varten. Tilaus saatetaan käsittelyyn maksusuorituksen saatuamme.

Pipojen arvioitu tuotantoaika on n. 2 - 3 viikkoa. Tarvitsetteko päähineet johonkin tiettyyn päivämäärään mennessä? Myös pikatoimitukset ovat yleensä mahdollisia. Kysy, niin katsomme tilanteet.

Kaikissa tilauksiin liittyvissä kysymyksissä saatte meihin yhteyden sähköpostitse info@unomas.fi. Autamme projektin läpiviennissä mielellämme.

Paino:
125 kg
Arvostelut 0 arvostelua