Lippikset - Snapback Collection - 30 kpl
Lippikset - Snapback Collection - 30 kpl Lippikset - Snapback Collection - 30 kpl Lippikset - Snapback Collection - 30 kpl Lippikset - Snapback Collection - 30 kpl Lippikset - Snapback Collection - 30 kpl

Lippikset - Snapback Collection - 30 kpl

350,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Tilaa 30 kpl trendikkäitä snapback lippiksiä personoituna omalla logollanne. Lippikset voidaan toteuttaa brodeerattuna tai painettuna. Ilmainen toimitus!

Toimitusaika 10 - 30 työpäivää

Lippikset – Snapback Collection – 30 kpl

Tilaa 30 kpl trendikkäitä snapback lippiksiä personoituna omalla logollanne. Lippikset voidaan toteuttaa brodeerattuna tai painettuna. Toimi näin:

1. Valitse toteutusmenetelmä. Voitte valita toteutukseksi joko brodeerauksen tai 1-väripainatuksen. Joissain tapauksissa myös moniväripainatukset ovat mahdollisia. Voitte kysyä lisätietoja lippisten moniväripainatuksista sähköpostitse.

Suosittelemme välttämään lippispainatuksiin kovin ohuita kohtia sisältäviä designeja. Paljon yksityiskohtia sisältävät kuvat eivät yleensä käänny riittävä hyvin koristeompeluille tai siirtokuva painatuksille. Jos haluatte tiedustella kuvanne toimivuutta lippiksiin, niin voitte lähettää designin ilmaiseen arviointiin sähköpostitse info@unomas.fi.

2. Valitse lippismalli. Lisätietoja Snapback Collection vaihtoehdoista löytyy "liitteet" välilehdeltä.

3. Valitse päähineiden värit. Voitte valita lippiksiä yhdellä tai useammalla värillä. Ainoa kriteeri on, että painatuksen värit säilyvät samana. Mikäli haluatte painatuksiin värinvaihdon, niin olettehan meihin yhteydessä sähköpostitse info@unomas.fi ennen tilausta.

4. Lisää linkki painettavaan kuvaan.
Vaihtoehtoisesti voitte lähettää designin myös sähköpostitse info@unomas.fi. Voitte ladata painatusohjeet "liitteet" välilehdeltä.

5. Lisää mahdolliset lisätiedot tilaukseen. 
Oletteko valinneet useampia lippisten värejä tilaukseen? Voitte tarkentaa tähän montako kpl:tta tulee mitäkin väriä.

6. Lisää tilaus ostoskoriin ja täytä tarvittavat tiedot. Tilauksen vastaanotettuamme arvioimme painettavan kuvan ja lähetämme sähköpostitse mallivedoksen lippiksestä hyväksyntäänne varten.

7. Kun olette hyväksyneet vedoksen, varaamme tilauksen käsittelyyn.
Huom! Jos olette valinneet maksutavaksi tilisiirron, niin lähetämme vielä vedoksen hyväksymisen jälkeen tiedot maksusuoritustanne varten. Tilaus saatetaan käsittelyyn maksusuorituksen saatuamme.

Lippisten arvioitu tuotantoaika on n. 2 - 3 viikkoa. Tarvitsetteko lätsät johonkin tiettyyn päivämäärään mennessä? Myös pikatoimitukset ovat yleensä mahdollisia. Kysy, niin katsomme tilanteet.

Kaikissa tilauksiin liittyvissä kysymyksissä saatte meihin yhteyden sähköpostitse info@unomas.fi. Autamme projektin läpiviennissä mielellämme.


Paino:
125 kg
Arvostelut 0 arvostelua