Lippis - Baseball Collection - 100 kpl
Lippis - Baseball Collection - 100 kpl Lippis - Baseball Collection - 100 kpl Lippis - Baseball Collection - 100 kpl

Lippis - Baseball Collection - 100 kpl

$ 753.97
Sisältää alv. 24 %

Tilaa 100 kpl perinteisiä baseball lippiksiä personoituna omalla logollanne. Ilmainen toimitus!

Lippikset – Baseball Collection – 100 kpl

Tilaa 100 kpl perinteisiä baseball lippiksiä personoituna omalla logollanne. Lippikset toteutetaan laadukkaalla ja kestävällä brodeerauksella. Tilauksen saat eteenpäin näin:

1. Valitse toteutusmenetelmä. 
Lippikset voidaan toteuttaa joko 1-väripaintuksena, laadukkaana brodeerauksena tai monivärisenä digipainatuksena. Voitte myös valita toteutusmenetelmäksi "parhaimmin soveltuvan", jolloin tuotantomme arvio logolle järkevimmän toteutusratkaisun.

Suosittelemme välttämään lippispainatuksiin kovin ohuita kohtia sisältäviä designeja. Paljon yksityiskohtia sisältävät kuvat eivät yleensä käänny riittävä hyvin koristeompeluille tai painatuksille. Jos haluatte tiedustella kuvanne toimivuutta lippiksiin, niin voitte lähettää designin ilmaiseen arviointiin sähköpostitse info@unomas.fi.

2. Valitse lippismalli. Tässä valikoimassa on saatavilla laadukkaat puuvillaiset baseball lippikset.

3. Valitse päähineiden värit. Voitte valita lippiksiä yhdellä tai useammalla värillä. Ainoa kriteeri on, että brodeerauksen värit säilyvät samana. Mikäli haluatte brodeerauksiin värinvaihdon, niin olettehan meihin yhteydessä sähköpostitse info@unomas.fi ennen tilausta.

4. Lisää linkki painettavaan kuvaan. Vaihtoehtoisesti voitte lähettää designin myös sähköpostitse info@unomas.fi. Voitte ladata painatusohjeet "liitteet" välilehdeltä.

5. Lisää mahdolliset lisätiedot tilaukseen. 
Oletteko valinneet useampia lippisten värejä tilaukseen? Voitte tarkentaa tähän montako kpl:tta tulee mitäkin väriä.

6. Lisää tilaus ostoskoriin ja täytä tarvittavat tiedot. Tilauksen vastaanotettuamme arvioimme painettavan kuvan ja lähetämme sähköpostitse mallivedoksen lippiksestä hyväksyntäänne varten.

7. Kun olette hyväksyneet vedoksen, varaamme tilauksen käsittelyyn. 
Huom! Jos olette valinneet maksutavaksi tilisiirron, niin lähetämme vielä vedoksen hyväksymisen jälkeen tiedot maksusuoritustanne varten. Tilaus saatetaan käsittelyyn maksusuorituksen saatuamme.

Lippisten arvioitu tuotantoaika on n. 2 - 3 viikkoa. Tarvitsetteko lätsät johonkin tiettyyn päivämäärään mennessä? Myös pikatoimitukset ovat yleensä mahdollisia. Kysy, niin katsomme tilanteet.

Kaikissa tilauksiin liittyvissä kysymyksissä saatte meihin yhteyden sähköpostitse info@unomas.fi. Autamme projektin läpiviennissä mielellämme.

Paino:
125 kg
Arvostelut 0 arvostelua